Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Oberbayern

Asuintalo Suunnittelija uskoo, että tilan syvyys ja merkitys elävät kestävyydessä, joka on johdettu toisiinsa liittyvän ja riippuvaisen ihmisen, tilan ja ympäristön yhtenäisyydestä; Näin ollen valtavien alkuperäismateriaalien ja kierrätysjätteen avulla konsepti toteutuu suunnittelustudiossa, kodin ja toimiston yhdistelmässä, suunnittelutyyliin, joka elää yhdessä ympäristön kanssa.

Asuin

House of Tubes

Asuin Hanke on kahden 70-luvun hylätyn rakennuksen fuusio nykyajan rakennukseen ja niitä yhdistävä elementti on uima-allas. Se on hanke, jolla on kaksi pääkäyttöä, ensimmäinen asuinpaikkana 5-jäseniselle perheelle, toinen taidemuseona, jossa on laajat alueet ja korkeat seinät yli 300 hengelle. Suunnittelu kopioi takavuoren muotoa, kaupungin ikonista vuorta. Projektissa on käytetty vain kolmea vaaleiden sävyjen viimeistelyä, jotta tilat loistavat seiniin, lattioihin ja kattoihin heijastuvan luonnonvalon läpi.

Esimyyntitoimisto

Ice Cave

Esimyyntitoimisto Ice Cave on näyttelytila asiakkaalle, joka tarvitsi ainutlaatuisen laadukkaan tilan. Sillä välin pystyy esittelemään Tehran Eye Projectin erilaisia ominaisuuksia. Hankkeen tehtävän mukaisesti houkutteleva mutta neutraali tunnelma esittelemään esineitä ja tapahtumia tarpeen mukaan. Suunnitteluideana oli käyttää minimaalista pintalogiikkaa. Integroitu verkkopinta leviää koko tilaan. Eri käyttötarkoituksiin tarvittava tila muodostuu pintaan kohdistuvien vieraiden voimien pohjalta ylös- ja alaspäin. Valmistusta varten tämä pinta on jaettu 329 paneeliin.

Vähittäiskauppa

Atelier Intimo Flagship

Vähittäiskauppa Maailmaamme on kohdannut ennennäkemätön virus vuonna 2020. O and O Studion suunnittelema Atelier Intimo ensimmäinen lippulaiva on saanut inspiraationsa poltetun maan uudestisyntymisestä, mikä tarkoittaa luonnon parantavan voiman yhdistämistä, joka antaa ihmiskunnalle uutta toivoa. Samalla kun luodaan dramaattinen tila, jossa vierailijat voivat viettää hetkiä kuvitellen ja fantasioiden sellaisessa ajassa ja tilassa, luodaan myös sarja taideinstallaatioita, jotka osoittavat täysin brändin todelliset ominaisuudet. Lippulaiva ei ole tavallinen liiketila, se on Atelier Intimon esiintymislava.

Lippulaivateekauppa

Toronto

Lippulaivateekauppa Kanadan vilkkain ostoskeskus tuo Studio Yimun tuoreen uuden hedelmäteemyymälän suunnittelun. Lippulaivamyymäläprojekti oli ihanteellinen brändäystarkoituksiin, jotta siitä tulisi kauppakeskuksen uusi hotspot. Kanadalaisen maiseman inspiroima Kanadan Blue Mountainin kaunis siluetti on painettu seinän taustalle kaikkialla myymälässä. Konseptin toteuttamiseksi Studio Yimu teki käsityönä 275 cm x 180 cm x 150 cm tehdasveistoksen, joka mahdollistaa täyden vuorovaikutuksen jokaisen asiakkaan kanssa.

Paviljonki

Big Aplysia

Paviljonki Kaupunkikehityksen prosessissa on väistämätöntä, että sama rakennettu ympäristö syntyy. Perinteiset rakennukset voivat myös näyttää ikäviltä ja syrjäisiltä. Erikoismuotoisen maisema-arkkitehtuurin ilmaantuminen pehmentää ihmisten välistä suhdetta arkkitehtonisessa tilassa, muuttuu nähtävyyksien katselupaikaksi ja aktivoi elinvoimaa.