Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koulu

Kawaii : Cute

Koulu Naapurimaiden tyttöjen lukioiden ympäröimä Toshin-satelliittivalmistelukoulu hyödyntää strategista sijaintiään vilkkaalla ostoskadulla näyttääkseen ainutlaatuisen koulutusmallin. Soveltaen kovien opiskelujen mukavuutta ja rentouttavaa ilmapiiriä hauskanpitoon. Suunnittelu edistää käyttäjien naisellinen luonne ja tarjoaa vaihtoehtoisen materialisaation abstraktille käsitteelle "Kawaii", jota suurelta osin käyttävät koulutytöt. Tämän koulun kimppujen ja luokkien huoneet ovat kahdeksankulmaisia harjakattoisia, kuten lasten kuvakirjassa on esitetty.

Urologian Klinikka

The Panelarium

Urologian Klinikka Panelarium on uusi klinikkatila tohtori Matsubaralle, joka on yksi harvoista kirurgista, jolla on lupa käyttää da Vinci -roboteikkausjärjestelmiä. Suunnittelu on innoitettu digitaalimaailmasta. Binaarijärjestelmäkomponentit 0 ja 1 interpoloitiin valkoiseen tilaan, ja ne muodostettiin paneeleista, jotka nousevat ulos seinistä ja katosta. Lattia noudattaa myös samaa suunnittelua. Paneelit, vaikka niiden satunnainen ulkonäkö ovat toiminnallisia, niistä tulee kylttejä, penkkejä, tiskkejä, kirjahyllyjä ja jopa ovenkahvoja, ja mikä tärkeintä, silmäsilmut, jotka takaavat potilaille minimaalisen yksityisyyden.

Udonravintola Ja Kauppa

Inami Koro

Udonravintola Ja Kauppa Kuinka arkkitehtuuri voi edustaa kulinaarista konseptia? Puun reuna on yritys vastata tähän kysymykseen. Inami Koro keksii perinteisen japanilaisen Udon -ruoan pitäen samalla yleiset valmistustekniikat. Uusi rakennus heijastaa heidän lähestymistapaansa tarkistamalla perinteisiä japanilaisia puurakenteita. Kaikkia rakennuksen muotoa kuvaavia muotoviivoja yksinkertaistettiin. Tähän sisältyy lasirunko, joka on piilotettu ohuiden puupylväiden sisään, katon ja katon kaltevuus kiertynyt, ja pystysuorien seinien reunat ilmaistaan yhdellä viivalla.

Apteekki

The Cutting Edge

Apteekki Leikkaava reuna on jakeluapteekki, joka liittyy naapurimaiseen Daiichi General Hospital -sairaalaan Himeji Cityyn, Japaniin. Tämän tyyppisissä apteekkeissa asiakkaalla ei ole suoraa pääsyä tuotteisiin, kuten vähittäiskaupassa; pikemminkin apteekki valmistaa hänen lääkkeensä takapihalla lääkärin määräämisen jälkeen. Tämä uusi rakennus on suunniteltu edistämään sairaalan imagoa ottamalla käyttöön korkean teknologian terävä kuva edistyneen lääketieteellisen tekniikan mukaisesti. Tuloksena on valkoinen minimalistinen, mutta täysin toimiva tila.

Kiinalainen Ravintola

Pekin Kaku

Kiinalainen Ravintola Pekin-kaku-ravintolan uusi peruskorjaus tarjoaa tyylillisen tulkinnan siitä, mikä Peking-tyylisessä ravintolassa voisi olla, hylkäämällä perinteisen runsaasti koristeellisen suunnittelun yksinkertaistetun arkkitehtonian hyväksi. Sisäkatossa on punainen aurora, joka on luotu 80 metriä pitkillä naruverhoilla, kun taas seinät on käsitelty perinteisillä tummilla Shanghai-tiileillä. Kiinalaisen vuosituhannen kulttuuriperinnön kulttuurielementit, mukaan lukien Terracotta-soturit, punajäneli ja kiinalainen keramiikka, korostettiin minimalistisella näytöllä, joka tarjosi kontrastisen lähestymistavan koriste-elementteihin.

Japanilainen Ravintola

Moritomi

Japanilainen Ravintola Japanilaista ruokaa tarjoavan Moritomi-ravintolan uudelleensijoittaminen maailmanperinnön viereen Himejin linnaan tutkii materiaalisuuden, muodon ja perinteisen arkkitehtonisen tulkinnan suhteita. Uudessa tilassa yritetään toistaa linnakiven linnoituskuviota useista materiaaleista, mukaan lukien karkeat ja kiillotetut kivet, mustalla oksidilla päällystetty teräs ja tatamimatot. Pieniä hartsipäällystetyillä sorailla tehty lattia edustaa linnan vallihautaa. Kaksi väriä, valkoinen ja musta, virtaa kuin vesi ulkopuolelta, ja ylittäen puisilla hilakoristeilla sisustetun oven vastaanotossa.