Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hiusten Suoristaja

Nano Airy

Hiusten Suoristaja Nano-ilmava suoristusrauta yhdistää nanokeraamiset pinnoitemateriaalit innovatiiviseen negatiiviseen rautatekniikkaan, joka tuo hiukset hellästi ja tyylikkäästi suoraan muotoon. Korkin ja rungon yläosassa olevan magneettianturin ansiosta laite sammuu automaattisesti, kun korkki suljetaan, mikä on turvallista kuljettaa. Kompakti runko, jossa on ladattava USB-muotoinen langaton muotoilu, on helppo säilyttää laukussa ja kantaa, mikä auttaa naisia pitämään tyylikkään kampauksen milloin tahansa, missä tahansa. Valkoinen ja vaaleanpunainen värimaailma antavat laitteelle naisellinen luonteen.

Lounasrasia

The Portable

Lounasrasia Ateriapalveluala kukoistaa, ja takeaverista on tullut välttämättömyys nykyaikaisille ihmisille. Samalla on syntynyt myös paljon roskaa. Monet ruuan pitämiseen käytetyistä aterialaatikoista voidaan kierrättää, mutta aterialaatikoiden pakkaamiseen käytetyt muovipussit eivät todellakaan ole kierrätettäviä. Muovipussien käytön vähentämiseksi aterialaatikon ja muovin toiminnot yhdistetään uusien lounaslaatikoiden suunnitteluun. Paalilaatikko muuttaa osan itsestään kahvaksi, jota on helppo kuljettaa, ja siihen voidaan integroida useita aterialaatikoita vähentäen huomattavasti muovipussien käyttöä aterialaatikoiden pakkaamiseen.

Parranajokone

Alpha Series

Parranajokone Alpha-sarja on kompakti, puoliammattimainen parranajokone, joka pystyy käsittelemään kasvohoidon perustoimenpiteitä. Myös tuote, joka tarjoaa hygieenisiä ratkaisuja innovatiivisella lähestymistavalla yhdistettynä kauniiseen estetiikkaan. Yksinkertaisuus, minimalismi ja toimivuus yhdistettynä helppoon käyttäjän vuorovaikutukseen rakentavat projektin perusteet. Riemukas käyttäjäkokemus on avain. Vinkit voidaan helposti irrottaa parranajokoneesta ja asettaa säilytysosastoon. Telakka on suunniteltu parranajokoneen lataamiseen ja UV-valolla tuettujen kärjen puhdistamiseen säilytysosassa.

Kannettava Monitoimilaite

Along with

Kannettava Monitoimilaite Projekti tarjoaa kannettavan elämyksen ulkokäyttöön, joka on pääosin jaettu kahteen osaan: päärunkoon ja moduuleihin, joita voidaan muuttaa.Päärunkoon sisältyy lataus, hammasharja ja parranajo-ominaisuudet.Kalusteisiin sisältyy hammasharja ja parranajopää.Alkuperäinen Tuotteen inspiraatio tuli ihmisiltä, jotka rakastavat matkustamista ja ovat matkatavaroidensa sotkeutuneita tai kadonneita, joten kannettavasta, monipuolisesta pakkauksesta tuli tuotteen sijainti. Nyt monet ihmiset haluavat matkustaa, joten kannettavista tuotteista on tulossa valinta. Tämä tuote vastaa markkinoiden kysyntää.

Kissan Sänky

Catzz

Kissan Sänky Suunnitellessasi Catzz-kissan sänkyä inspiraatio otettiin sekä kissojen että omistajien tarpeista ja toiminnasta, yksinkertaisuudesta ja kauneudesta. Kun tarkkaillaan kissoja, niiden ainutlaatuiset geometriset piirteet innoittivat puhtaan ja tunnistettavan muodon. Jotkut tyypilliset käyttäytymismallit (esim. Korvan liike) sisällytettiin kissan käyttäjäkokemukseen. Lisäksi omistajat huomioon ottaen tavoitteena oli luoda huonekalu, jonka he voisivat mukauttaa ja näyttää ylpeänä. Lisäksi oli tärkeää varmistaa helppo huolto. Kaikki tämä tyylikäs, geometrinen muotoilu ja modulaarinen rakenne mahdollistavat.

Luksushuonekalut

Pet Home Collection

Luksushuonekalut Pet Home Collection on lemmikkikalusteet, jotka on kehitetty tarkkailemalla nelijalkaisten ystävien käyttäytymistä kotiympäristössä. Muotoilun käsite on ergonomia ja kauneus, jossa hyvinvointi tarkoittaa tasapainoa, jonka eläin löytää omassa tilassaan kotiympäristön sisällä, ja muotoilu on tarkoitettu lemmikkien seurassa elämisen kulttuuriksi. Huolellinen materiaalivalinta korostaa jokaisen huonekalun muotoja ja ominaisuuksia. Nämä esineet, joilla on kauneuden ja toiminnan autonomia, tyydyttävät lemmikin vaistot ja kotiympäristön esteettiset tarpeet.