Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Luksushuonekalut

Pet Home Collection

Luksushuonekalut Pet Home Collection on lemmikkikalusteet, jotka on kehitetty tarkkailemalla nelijalkaisten ystÀvien kÀyttÀytymistÀ kotiympÀristössÀ. Muotoilun kÀsite on ergonomia ja kauneus, jossa hyvinvointi tarkoittaa tasapainoa, jonka elÀin löytÀÀ omassa tilassaan kotiympÀristön sisÀllÀ, ja muotoilu on tarkoitettu lemmikkien seurassa elÀmisen kulttuuriksi. Huolellinen materiaalivalinta korostaa jokaisen huonekalun muotoja ja ominaisuuksia. NÀmÀ esineet, joilla on kauneuden ja toiminnan autonomia, tyydyttÀvÀt lemmikin vaistot ja kotiympÀristön esteettiset tarpeet.

LemmikkielÀinten KuljetusvÀline

Pawspal

LemmikkielÀinten KuljetusvÀline Pawspal Lemmikkien kantolaukku sÀÀstÀÀ energiaa ja auttaa lemmikin omistajaa toimittamaan nopeasti. Suunnittelukonseptiin Space Shuttlesta inspiroitunut Pawspal lemmikkilaukku, jolla he voivat viedÀ ihanat lemmikkinsÀ minne haluavat. Ja jos heillÀ on yksi lemmikki lisÀÀ, he voivat asettaa toisen pÀÀlle ja kiinnittÀÀ pyörÀt alareunaan vetÀÀkseen kantolaukkuja. LisÀksi Pawspal on suunnitellut sisÀisellÀ tuulettimella mukavaksi lemmikkielÀimille ja helppo ladata sen USB C:llÀ.

VÀlitön Luonnollinen Huulten Suurennuslaite

Xtreme Lip-ShaperÂź System

VÀlitön Luonnollinen Huulten Suurennuslaite Xtreme Lip-ShaperŸ -jÀrjestelmÀ on maailman ensimmÀinen kliinisesti todistettu turvallinen kosmeettinen kotikÀyttöön tarkoitettu huulten suurennuslaite. SiinÀ kÀytetÀÀn 3 500 vuotta vanhaa kiinalaista "kuppausmenetelmÀÀ" - toisin sanoen imua - yhdistettynÀ edistyneeseen huultenmuokkaustekniikkaan ÀÀriviivojen ja huulien suurentamiseksi hetkessÀ. Suunnittelu luo henkeÀsalpaavan yhden tai kahden lohkon alahuulen, kuten Angelina Jolie. KÀyttÀjÀt voivat parantaa ylÀ- tai alahuulia erikseen. Suunnittelu on myös rakennettu nostamaan Amorin keulan kaaria, tÀyttÀmÀÀn huulikuopat ikÀÀntyvÀn suun kulmien nostamiseksi. Sopii molemmille sukupuolille.

Sokerikuutiot

Two spoons of sugar

Sokerikuutiot TeetÀ tai kahvin juominen ei ole vain janon sammuttamista. Se on nautinnon ja jakamisen seremonia. Sokerin lisÀÀminen kahviin tai teeseesi voi olla yhtÀ helppoa kuin muistat roomalaiset numerot! Tarvitsetpa vain yhden lusikan sokeria tai kaksi tai kolme, sinun on vain valittava yksi kolmesta sokerista tehdystÀ numerosta ja pop-up se kuumaan / kylmÀÀn juomaan. Yksi toimenpide ja tarkoituksesi on ratkaistu. Ei lusikkaa, ei mittaa, se on niin yksinkertaista.

Koirien Wc

PoLoo

Koirien Wc PoLoo on automaattinen wc, joka auttaa koiria rauhassa, jopa ulkona sÀÀllÀ. KesÀllÀ 2008 purjehtoloman aikana 3 perheen koiran kanssa pÀtevÀ purjehtija Eliana Reggiori suunnitteli PoLoo: n. YstÀvÀnsÀ Adnan Al Maleh suunnitteli jotain, joka auttaa paitsi koirien elÀmÀnlaatua myös parantamaan omistajille, jotka ovat vanhuksia tai vammaisia, jotka eivÀt pÀÀse talosta talosta. Se on automaattinen, vÀlttÀÀ hajua ja helppokÀyttöinen, kuljetettava, puhdistettava ja ihanteellinen asunnoissa asuville, matkailuautojen ja veneiden omistajille, hotelleille ja lomakohteille.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Koska yksitoikkoinen elÀmÀntapa ja kestÀvÀ vuorovaikutus luonnon kanssa, ihminen asuu jatkuvan hajoamisen ja sisÀisen tyytymÀttömyyden tilassa, mikÀ ei anna hÀnen nauttia elÀmÀstÀ tÀysimÀÀrÀisesti. Se voidaan korjata laajentamalla havainnon rajoja ja hankkimalla uutta kokemusta ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksesta. Miksi linnut? HeidÀn laulamisensa vaikuttaa positiivisesti ihmisen mielenterveyteen, myös linnut suojaavat ympÀristöÀ hyönteisten tuholaisilta. Domik Ptashki -hanke on tilaisuus luoda hyödyllinen naapurusto ja kokeilla ornitologin roolia tarkkailemalla ja pitÀmÀllÀ huolta lintuista.