Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kosketuskangas

Textile Braille

Kosketuskangas Teollinen universaali jacquard-tekstiili, jota pidetään sokeana kääntäjänä. Tätä kangasta voivat lukea ihmiset, joilla on hyvä näkö, ja se on tarkoitettu heille, jotka auttavat sokeita, jotka ovat alkaneet unohtaa tai joilla on näkövaikeuksia; jotta opitaan pistekirjoitusjärjestelmä ystävällisellä ja tavallisella materiaalilla: kankaalla. Se sisältää aakkoset, numerot ja välimerkit. Ei värejä. Se on harmaasävyinen tuote, jonka periaatteena ei ole valon havaitseminen. Se on hanke, jolla on sosiaalinen merkitys ja joka ylittää kaupalliset tekstiilit.

Silmälasit

Mykita Mylon, Basky

Silmälasit MYKITA MYLON -mallisto on valmistettu kevyestä polyamidimateriaalista, jolla on erinomainen yksilöllinen säädettävyys. Tämä erikoismateriaali luodaan kerros kerrallaan SLS (Selective Laser Sintering) -tekniikan ansiosta. Tulkitsemalla uudelleen 1930-luvulla muodin mukaisen perinteisen pyöreän ja soikean pyöreän panto-lasin silmälasimuodon, BASKY-malli lisää uuden kasvot tähän silmälasikokoelmaan, joka oli alun perin suunniteltu käytettäväksi urheilussa.

Kello

Ring Watch

Kello Rengaskello edustaa perinteisen rannekellon maksimaalista yksinkertaistamista poistamalla numerot ja kädet kahden renkaan puolesta. Tämä minimalistinen muotoilu tarjoaa sekä puhtaan että yksinkertaisen ilmeen, joka sopii täydellisesti kellojen silmiinpistävään estetiikkaan. Sen allekirjoitus kruunu tarjoaa silti tehokkaan tavan muuttaa tuntia, kun taas sen piilotettu e-ink-näyttö näyttää kirkkaat värikaistat poikkeuksellisella määritelmällä, säilyttäen lopulta analogisen näkökohdan ja samalla myös pidemmän akun käyttöiän.

Rannekoru

Fred

Rannekoru Rannekoruja ja rannekoruja on monia erilaisia: suunnittelijoita, kultaisia, muovisia, halpoja ja kalliita… mutta kauniita sellaisenaan, ne kaikki ovat aina yksinkertaisia ja ainoita rannekoruja. Fred on jotain muuta. Nämä hihansuut yksinkertaistavat elvyttämään vanhojen aikojen jaloa, mutta ovat kuitenkin moderneja. Niitä voidaan käyttää myös paljain käsin ja silkkipuserossa tai mustassa puserossa, ja ne lisäävät luokan ripauksen niitä käyttävään. Nämä rannekorut ovat ainutlaatuisia, koska ne tulevat parina. Ne ovat erittäin kevyitä, mikä tekee niiden käytöstä turmeltumattoman. Kun käytät niitä, ihminen huomaa varmasti!

Kaulakoru Ja Rintakoru

I Am Hydrogen

Kaulakoru Ja Rintakoru Suunnittelu on inspiroitu neoplatonisesta makrokosmosta ja mikrokosmosta johtuvasta filosofiasta, jonka mukaan samat kuviot toistetaan kaikilla kosmoksen tasoilla. Viitaten kultaiseen suhteeseen ja fibonacci-sekvenssiin, kaulakorussa on matemaattinen malli, joka jäljittelee luonnossa havaittuja fyllotaksismalleja, kuten auringonkukissa, päivänkakkaraissa ja monissa muissa kasveissa havaitaan. Kultainen torus edustaa maailmankaikkeutta, ympäröimässä avaruus-ajan kankaassa. "I Am Hydrogen" edustaa samanaikaisesti mallia "suunnittelun universaalisesta vakiosta" ja mallia itse maailmankaikkeudesta.

Kierrätetyt Korut

Clairely Upcycled Jewellery

Kierrätetyt Korut Kauniit, kirkkaat, kierrätetyt korut, jotka on suunniteltu käyttämättä Claire de Lune -kattokruunujen jätemateriaalia. Tämä linja on kehittynyt huomattavaksi joukkoon kokoelmia - kaikki kertomat tarinat, kaikki edustavat hyvin henkilökohtaisia välähdyksiä suunnittelijan filosofiaan. Läpinäkyvyys on tärkeä osa suunnittelijoiden omaa filosofiaa, ja tämä heijastuu hänelle käytetyn akryylin valinnalla. Käytettävän peiliakryylin lisäksi, joka itse heijastaa valoa, materiaali on aina läpinäkyvää, väriä tai kirkasta. CD-pakkaus vahvistaa käsitteen uudelleentarkastelua.