Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Painettu Tekstiili

The Withering Flower

Painettu Tekstiili Kuihtuva kukka on juhla kukkakuvan voimasta. Kukka on kiinalaisessa kirjallisuudessa suosittu henkilöitymisaihe. Päinvastoin kuin kukkivan kukan suosio, kuvat rappenevasta kukasta liittyy usein jinxiin ja tabuihin. Kokoelma tarkastelee sitä, mikä muodostaa yhteisön käsityksen siitä, mikä on ylevä ja surkea. Tekstiilitekniikka on suunniteltu 100 - 200 cm: n pituisiksi tyllimekoiksi, silkkipainatukseen läpikuultaville verkkokankaille. Tekstiilitekniikan ansiosta painot voivat pysyä läpinäkymättöminä ja joustavina verkkoon, mikä luo jäljennöksen ilmasta ilmassa.

Rengas

Arch

Rengas Suunnittelija saa inspiraatiota kaarirakenteiden ja sateenkaaren muodosta. Kaksi kuviota - kaaren muoto ja pudotusmuoto yhdistetään yhdeksi kolmiulotteiseksi muotoksi. Yhdistämällä minimaaliset linjat ja muodot ja hyödyntämällä yksinkertaisia ja yleisiä aiheita, tulos on yksinkertainen ja tyylikäs rengas, joka tehdään rohkeaksi ja leikkisäksi tarjoamalla tilaa energialle ja rytmille virtaamaan. Eri kulmista renkaan muoto muuttuu - pudotuksen muotoa tarkastellaan etukulmasta, kaaren muotoa tarkastellaan sivukulmasta ja risti katsotaan yläkulmasta. Tämä stimuloi käyttäjää.

Rengas

Touch

Rengas Yksinkertaisella eleellä kosketus toimittaa rikkaita tunteita. Touch-renkaan kautta suunnittelija pyrkii välittämään tämän lämmin ja muodoton tunne kylmällä ja kiinteällä metallilla. 2 käyrää on liitetty renkaaseen, joka viittaa 2 ihmisen kädestä. Rengas muuttaa suuntaansa, kun sen sijaintia käännetään sormella ja katsotaan eri kulmista. Kun kytketyt osat on sijoitettu sormesi väliin, rengas näyttää joko keltainen tai valkoinen. Kun liitetyt osat ovat sormella, voit nauttia yhdessä sekä keltaisesta että valkoisesta väristä.

Rakennerengas

Spatial

Rakennerengas Suunnittelu käsittää metallirunkorakenteen, jossa druzy pidetään siten, että painotetaan sekä kiveä että metallirunkorakennetta. Rakenne on melko avoin ja varmistaa, että kivi on suunnittelun tähti. Druzyn epäsäännöllinen muoto ja rakennetta pitävät metallipallat tuovat malliin hieman pehmeyttä. Se on rohkea, reipas ja puettavissa.

Vaatteiden Suunnittelu

Sidharth kumar

Vaatteiden Suunnittelu NS GAIA on New Delhistä peräisin oleva nykyaikainen naistenvaatemerkki, joka on rikas ainutlaatuisen suunnittelun ja kankaan tekniikoilla. Tuotemerkki on suuri ajatuksellinen tuottaja ja kaikenlainen pyöräily ja kierrätys. Tämän tekijän tärkeys näkyy NS GAIA: n nimeämispilareissa, N ja S, jotka edustavat luontoa ja kestävää kehitystä. NS GAIA: n lähestymistapa on ”vähemmän on enemmän”. Etiketti on aktiivinen osa hidasta muotiliikettä varmistamalla, että ympäristövaikutukset ovat minimaaliset.

Korvakorut

Van Gogh

Korvakorut Van Goghin maalatut korvakorut kukkaisesta mantelipuusta. Oksien herkkyys toistuu herkillä Cartier-tyyppisillä ketjuilla, jotka, kuten oksat, heiluttavat tuulen mukana. Eri jalokivien eri sävyt, lähes valkoisesta voimakkaampaan vaaleanpunaiseen, edustavat kukkasävyjä. Kukkivien kukinten klusteri on edustettuna erilaisilla kivillä. Valmistus 18k kultaa, vaaleanpunaisia timantteja, morganiiteja, vaaleanpunaisia safiireja ja vaaleanpunaisia turmaliineja. Kiillotettu ja kuvioitu viimeistely. Erittäin kevyt ja täydellisesti istuva. Tämä on kevään saapuminen jalokiviksi.