Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korukokoelma

Biroi

Korukokoelma Biroi on 3D-tulostettu korusarja, joka on saanut inspiraationsa legendaarisesta taivaan Feeniksistä, joka heittäytyy liekkeihin ja syntyy uudelleen omasta tuhkastaan. Rakenteen muodostavat dynaamiset viivat ja pinnalle leviävä Voronoi-kuvio symboloivat palavista liekeistä heräävää ja taivaalle lentävää Feeniksiä. Kuvio muuttaa kokoa virtaamaan pinnan yli antaen rakenteeseen dynaamisuuden tunteen. Itsestään veistosmaista läsnäoloa osoittava muotoilu antaa käyttäjälle rohkeutta ottaa askel eteenpäin piirtämällä ainutlaatuisuuttaan.

Muunneltava Eko-turkistakki

Eco Furs

Muunneltava Eko-turkistakki Takkia, joka voi olla 7-in-1, inspiroivat kiireiset uranaiset, joitten valinta on uniikki, ekologinen ja toimiva vaatekaappi. Sen toteutuksessa tulkitaan modernilla tavalla vanhaa, mutta trendikästä käsinommeltua skandinaavista ryijytekstiiliä tuloksena istuvat villaiset vaatteet, jotka ovat ulkoasultaan kuin turkiksia. Ero on yksityiskohdissa ja eläin- sekä ympäristöystävällisyydessä. Vuosien varrella Eko-turkiksia on testattu erilaisissa eurooppalaisissa talvi-ilmastoissa, mikä on auttanut tämän takin sekä muitten viimeisimpien kappaleitten laadun kehityksessä huippuunsa.

Korvakorut Ja Sormus

Vivit Collection

Korvakorut Ja Sormus Luonnosta löytyneiden muotojen innoittamana Vivit-kokoelma luo mielenkiintoisen ja uteliaan havainnon pitkänomaisissa muodoissa ja pyörteissä. Vivit-kappaleet koostuvat taivutetuista 18 k: n keltaisista kultalevyistä, joiden ulkopinnoilla on musta rodiumpäällyste. Lehdenmuotoiset korvakorut ympäröivät korvakoruja siten, että niiden luonnolliset liikkeet luovat mielenkiintoisen tanssin mustan ja kullan välille - piilottaen ja paljastaen keltaisen kullan alla. Tämän kokoelman lomakkeiden omaperäisyys ja ergonomiset ominaisuudet edustavat kiehtovaa valon, varjojen, häikäisyn ja heijastusten leikkiä.

Korvakorut Ja Sormus

Mouvant Collection

Korvakorut Ja Sormus Mouvant-kokoelma on inspiroinut joitain futurismin näkökohtia, kuten italialaisen taiteilijan Umberto Boccionin esittämät ideat dynaamisuudesta ja aineettoman materiaalin toteutumisesta. Mouvant Collection -korvakoruissa ja -renkaassa on useita erikokoisia kultafragmentteja, jotka on hitsattu siten, että saadaan aikaan illuusio liikkeestä ja luodaan monia erilaisia muotoja, riippuen siitä, missä kulmassa ne näkyvät.

Rengas

Moon Curve

Rengas Luonnollinen maailma on jatkuvassa liikkeessä, koska se tasapainottaa järjestyksen ja kaaoksen välillä. Hyvä muotoilu luodaan samasta jännitteestä. Sen vahvuus, kauneus ja dynaamisuus johtuvat taiteilijan kyvystä pysyä avoimena näille vastakkaisille luomisen aikana. Valmistunut pala on lukemattomien taiteilijoiden valintojen summa. Kaikki ajatukset ja tunteet eivät johda jäykkään ja kylmään työhön, kun taas kaikki tunteet ja hallinta eivät anna työtä, joka ei ilmaise itseään. Näiden kahden toisiinsa liittyminen on ilmaus itse elämän tanssista.