Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Moon Curve

Rengas Luonnollinen maailma on jatkuvassa liikkeessä, koska se tasapainottaa järjestyksen ja kaaoksen välillä. Hyvä muotoilu luodaan samasta jännitteestä. Sen vahvuus, kauneus ja dynaamisuus johtuvat taiteilijan kyvystä pysyä avoimena näille vastakkaisille luomisen aikana. Valmistunut pala on lukemattomien taiteilijoiden valintojen summa. Kaikki ajatukset ja tunteet eivät johda jäykkään ja kylmään työhön, kun taas kaikki tunteet ja hallinta eivät anna työtä, joka ei ilmaise itseään. Näiden kahden toisiinsa liittyminen on ilmaus itse elämän tanssista.

Mekko

Nyx's Arc

Mekko Kun valo tunkeutuu ikkunoiden läpi hienolla tasolla, saadaan aikaan esteettinen valaistus, valaistus, joka tuo ihmiset huoneeseen, kun salaperäinen ja hiljainen mieli, kuten Nyx salaperäisellä ja hiljaisella, käyttää laminoituja kankaita ja kierrä porrastettavaksi tällainen kauneuden tulkinta.

Kaulakoru

Extravaganza

Kaulakoru Tyylikäs kylmälaite, joka on inspiroinut röyhelöistä, muinaisista kaulakoristeista, joita voit nähdä monissa kauniissa maalauksissa XVI ja XVII vuosisadalla. Ominaista nykyaikainen ja moderni muotoilu, yksinkertaistaen tyypillistä röyhelötyyliä yrittäen tehdä siitä moderni ja nykyaikainen. Hienostunut efekti, joka antaa käyttäjälle tyylikkyyttä, mustien tai valkoisten värien käyttäminen mahdollistaa useita yhdistelmiä modernin ja puhtaan suunnittelun kanssa. Yksiosainen kaulakoru, joustava ja kevyt. Ei-arvokas materiaali, mutta huippumuodilla vaikuttava muotoilu, joka tekee tästä väriaineesta paitsi jalokiven myös uuden kehon koristeen.

Korut-Korvakorut

Eclipse Hoop Earrings

Korut-Korvakorut On yksi ilmiö, joka pidättää jatkuvasti käyttäytymistämme ja pysäyttää meidät kuolleiksi teillämme. Auringonpimennysten astrologinen ilmiö on kiehtonut ihmisiä ihmiskunnan varhaisimmista ajoista lähtien. Taivaan äkillisestä tummenemisesta ja auringon pilviä aiheuttamasta mielikuvituksesta on tullut pitkä pelon, epäilyn ja ihmeen varjo. Auringonpimennysten upea luonne jättää kestävän vaikutelman meille kaikille. 18K valkokulta-timanttipimennyskorvakorut saivat inspiraationsa vuoden 2012 aurinkopimennyksestä. Suunnittelu yrittää vangita auringon ja kuun salaperäisen luonnon ja kauneuden.

Ylelliset Kengät

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Ylelliset Kengät Gianluca Tamburinin "sandaali / muotoinen jalokivi" -sarja, nimeltään Conspiracy, perustettiin vuonna 2010. Conspiracy-kengät yhdistävät vaivattomasti tekniikan ja estetiikan. Korot ja pohjat on valmistettu materiaaleista, kuten kevyestä alumiinista ja titaanista, jotka on valettu veistokselliseen muotoon. Kengän siluetti korostetaan sitten puolijalokiviillä ja muilla ylenmääräisillä koristeilla. Huipputeknologia ja huipputekniset materiaalit muodostavat modernin veistoksen, jolla on sandaalin muoto, mutta jossa taitavien italialaisten käsityöläisten kosketus ja kokemus ovat edelleen nähtävissä.

Rintakoru

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Rintakoru Kohteen merkin ja ulkoisen muodon avulla voidaan muuttaa koristeen uutta muotoilua. Vilkkaassa luonteessa yksi ajanjakso muuttuu toiseksi. Kevät seuraa talvea ja aamu tulee illan jälkeen. Myös värit muuttuvat samoin kuin ilmapiiri. Tämä kuvien korvaamisen, vaihtamisen periaate tuodaan esiin «Asia Metamorphosis» -koristeiden koristeissa, kokoelmassa, jossa kaksi eri tilaa, kaksi rajoittamatonta kuvaa heijastuvat yhdessä esineessä. Rakenteen siirrettävät elementit mahdollistavat koristeen luonteen ja ulkonäön muuttamisen.