Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettavan Tietokoneen Kotelo

Olga

Kannettavan Tietokoneen Kotelo Kannettavan tietokoneen kotelo erityisellÀ hihnalla ja kiinnitÀ toinen kotelojÀrjestelmÀ. Materiaalin suhteen otin kierrÀtetyn nahan. On olemassa useita vÀrejÀ, joista kukin voi valita oman. Tavoitteenani oli tehdÀ selkeÀ, mielenkiintoinen kannettava tietokonekotelo, jossa on helppo hoitaa hoitojÀrjestelmÀ ja jossa voit kiinnittÀÀ toisen kotelon, jos joudut kantamaan tutkittavissa olevia Mac book pro- ja Ipad- tai mini Ipad -laitteita mukanasi. Voit kantaa kotelon alla sateenvarjoa tai sanomalehteÀ. Helposti vaihdettava kotelo joka pÀivÀ vaativaksi.

Sadetakki

UMBRELLA COAT

Sadetakki TĂ€mĂ€ sadetakki on yhdistelmĂ€ sadetakkia, sateenvarjoa ja vedenpitĂ€viĂ€ housuja. SÀÀolosuhteista ja sateen mÀÀrĂ€stĂ€ riippuen se voidaan sÀÀtÀÀ eri suojaustasoille. HĂ€nen ainutlaatuinen ominaisuutensa on, ettĂ€ siinĂ€ yhdistyvĂ€t sadetakki ja sateenvarjo yhdessĂ€ esineessĂ€. ”Sateenvarjo-sadetakki” kĂ€sissĂ€si on vapaa. Se voi myös olla tĂ€ydellinen urheilutoimintaan, kuten polkupyörĂ€ilyyn. LisĂ€ksi tungosta kadulla et törmÀÀ muihin sateenvarjoihin, kun sateenvarjo-huppu ulottuu hartioidesi ylĂ€puolelle.

Rengas

Doppio

Rengas TĂ€mĂ€ on mystisen luonteenomainen jĂ€nnittĂ€vĂ€ jalokivi. ”Doppio” kulkee spiraalimuodossaan kahteen suuntaan, symboloimalla miesten aikaa: heidĂ€n menneisyyttÀÀn ja tulevaisuuttaan. Se kantaa hopeaa ja kultaa, jotka edustavat ihmishengen hyveiden kehitystĂ€ koko historiansa aikana maan pÀÀllĂ€.

Rengas Ja Riipus

Natural Beauty

Rengas Ja Riipus Luonnonkauneus -mallisto luotiin kunnianosoituksena Amazonin metsÀlle, joka ei kuulu vain Brasilialle, vaan koko maailmalle. TÀmÀ kokoelma yhdistÀÀ luonnon kauneuden ja feminiinisten kÀyrien aistillisuuden, missÀ korut muotoilevat ja hyvÀilevÀt naisen vartaloa.

Kaulakoru

Sakura

Kaulakoru Kaulakoru on erittÀin joustava ja valmistettu erilaisista kappaleista, jotka on juotettu saumattomasti yhteen kaskadia varten kauniisti naisten kaula-alueella. Oikealla puolella olevat keskellÀ olevat kukat pyörivÀt ja on sallittua kÀyttÀÀ vasempaa lyhyempÀÀ kaulakorun osaa erikseen rintakoruna. Kaulakoru on erittÀin kevyt, ottaen huomioon kappaleen 3D-muoto ja monimutkaisuus. Sen bruttopaino on 362,50 grammaa. Valmistettu on 18 karaattia, kivillÀ ja timanteilla 518,75 karaattia.

Silkki Foulard

Passion

Silkki Foulard "Passion" on yksi "Regards" -objekteista. Taita silkkihuivi hienosti taskuaukkoon tai kehystÀ se taideteokseksi ja tee se kestÀmÀÀn eliniÀn. Se on kuin peli - jokaisella esineellÀ on enemmÀn kuin yksi toiminto. "Terveiset" ilmentÀvÀt lempeÀÀ korrelaatiota vanhojen kÀsityötaiteiden ja nykyaikaisten muotoiluesineiden vÀlillÀ. Jokainen muotoilu on ainutlaatuinen taideteos ja kertoo erilaisen tarinan. Kuvittele paikka, jossa jokainen pieni yksityiskohta kertoo tarinan, jossa laatu on elÀmÀn arvo ja suurin luksus on totta itsellesi. TÀssÀ kohtaa "Terveisin" tapaa sinut. Anna taiteen tavata sinut ja vanheta kanssasi!