Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Prisma

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin Prisma on suunniteltu ei-invasiiviseen materiaalitestaukseen äärimmäisissä ympäristöissä. Se on ensimmäinen ilmaisin, joka sisältää edistyneen reaaliaikaisen kuvantamisen ja 3D-skannauksen, mikä tekee virheiden tulkinnasta huomattavasti helpompaa ja vähentää teknikkojen aikaa paikan päällä. Käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomalla kotelolla ja ainutlaatuisilla useilla tarkastustavoilla Prisma voi kattaa kaikki testaussovellukset öljyputkista ilmailualan komponentteihin. Se on ensimmäinen ilmaisin, jossa on kiinteä tiedontallennus ja automaattinen PDF-raporttien generointi. Langattoman ja Ethernet-yhteyden ansiosta yksikkö voidaan helposti päivittää tai diagnosoida.

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä

Purelab Chorus

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä Purelab Chorus on ensimmäinen modulaarinen vedenpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu sopimaan yksilöllisiin laboratorion tarpeisiin ja tilaan. Se toimittaa kaikentyyppistä puhdistettua vettä ja tarjoaa skaalautuvan, joustavan, räätälöity ratkaisun. Modulaariset elementit voidaan jakaa laboratoriossa tai yhdistää toisiinsa ainutlaatuisessa torni-muodossa, minimoimalla järjestelmän jalanjälki. Haptiset säätimet tarjoavat erittäin kontrolloitavia annosteluvirtauksia, kun taas valon halo osoittaa kuoron tilan. Uusi tekniikka tekee Chorusta edistyneimmän järjestelmän, joka vähentää ympäristövaikutuksia ja juoksevia kustannuksia.

Kattokruunu

Bridal Veil

Kattokruunu Tämä taide - taide esine, jossa valot palavat. Tilava huone, jossa katto on monimutkainen, kuten kumpupilviä. Kattokruunu sopii tilaan, joka virtaa tasaisesti etuseinästä kattoon. Kristalli- ja valkoiset emalilehdet yhdessä ohuiden putkien elastisen taivutuksen kanssa luovat kuvan lentävästä verosta ympäri maailmaa. Valkoisten ja kultaisen hehkuvien lentävien lintujen runsaus luo tilavuuden ja ilon tunteen.

Luottokortti-Kanta-Asiakasohjelma

Education Currency

Luottokortti-Kanta-Asiakasohjelma Tämä on liikkeeseenlaskijapankin ja kumppanin koulutuslaitoksen välityksellä sponsoroima co-brand-pankkikortti-kanta-asiakasohjelma, joka antaa palkkioita oppituntien muodossa oikeuksille, jotka kertyivät isommille yksiköille, jotka ovat luottotunteja oikeuksilla, jotka kortinhaltijalle annetaan hänen korttimenoillaan, kertyneiden luottotuntien oikeudet hänet lunastetaan, kun hän suorittaa koulutuskurssin tässä kumppanikoulutuslaitoksessa. Annettujen luottotuntien oikeuksien vastineeksi pankki tekee vaihto-palkkioita koskevan osake-sopimuksen tämän laitoksen kanssa. Hankkeen tavoitteena on tukea taloudellisesti ihmisiä koulutustavoitteiden ja koulutussektorin saavuttamiseksi.

Kellomessujen Esittelytila

Salon de TE

Kellomessujen Esittelytila Alustava tilasuunnittelu oli 1900m2, ennen kuin vierailijat tutustuivat 145 kansainväliseen kellomerkkiin Salon de TE: n sisällä. Vierailijoiden mielikuvituksen luomiseksi ylellisestä elämäntyyliä ja romantiikasta kehitettiin ”Deluxe Train Journey” -periaate. Dramatisoinnin luomiseksi vastaanottokokoonpano muutettiin päiväajoneuvoteemaksi, joka vietiin sisätilojen iltaisen juna-alustan kohtauksen kanssa elämänkokoisilla junavaunun ikkunoilla, jotka emittoivat tarinankerrontaa. Viimeisenä monitoiminen areena, jossa on vaihe, avautuu erilaisille merkkituotteille.

Matkailukohde

In love with the wind

Matkailukohde Linna, jota rakastaa tuuli, on 1900-luvun asunto, joka sijaitsee 10 hehtaarin maisemassa lähellä Ravadinovon kylää, aluetta Strandzan vuoren sydämessä. Käy ja nauti maailmankuuluja kokoelmia, upeaa arkkitehtuuria ja inspiroivia perhejuttuja. Rentoudu idyllisessä puutarhassa, nauti metsä- ja järvenrantakävelyistä ja tuntea satujen henki.