Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Tempo House

Asuintalo Tämä projekti on täydellinen kunnostaminen siirtomaalaistyylisessä talossa yhdessä viehättävimmistä kaupunginosista Rio de Janeirossa. Ylimääräisellä paikalla, täynnä eksoottisia puita ja kasveja (kuuluisan maisema-arkkitehdin Burle Marxin alkuperäinen maisemasuunnitelma), päätavoitteena oli integroida ulkotarha sisätiloihin avaamalla suuret ikkunat ja ovet. Koristeella on tärkeitä italialaisia ja brasilialaisia merkkejä, ja sen tarkoituksena on saada se kankaalle, jotta asiakas (taidekokoelma) voi näyttää suosikkikappaleitaan.

Design-Studio Ja Galleria

PARADOX HOUSE

Design-Studio Ja Galleria Jaetun tason varastosta tullut tyylikäs multimediasuunnittelustudio, Paradox House löytää täydellisen tasapainon toiminnallisuuden ja tyylin välillä heijastaen omistajansa ainutlaatuista makua ja elämäntapaa. Se loi silmiinpistävän multimediasuunnittelustudion, jossa oli puhtaat, kulmikkaat linjat, jotka esittelevät näkyvän keltaisen sävyisen lasiruudun mezzaninessa. Geometriset muodot ja viivat ovat moderneja ja kunnioitusta herättäviä, mutta tyylikkäästi tehty ainutlaatuisen työtilan takaamiseksi.

Oppimiskeskus

STARLIT

Oppimiskeskus Starlit-oppimiskeskus on suunniteltu tarjoamaan suorituskoulutusta rentouttavassa oppimisympäristössä 2–6-vuotiaille lapsille. Hongkongin lapset opiskelevat kovan paineen alla. Jotta muoto ja tila voitaisiin antaa asettelun avulla ja sopia erilaisiin ohjelmiin, käytämme antiikin Rooman kaupunkisuunnittelua. Pyöreät elementit ovat yleisiä säteileviä varret pitkin akselijärjestelyssä luokkahuoneen ja studioiden ketjuttamiseksi kahden erillisen siipin välillä. Tämä oppimiskeskus on suunniteltu luomaan ilahduttava oppimisilmapiiri, jossa on äärimmäisen tilaa.

Toimistosuunnittelu

Brockman

Toimistosuunnittelu Kaivoskauppaan sijoittautuneena sijoituspalveluyrityksenä tehokkuus ja tuottavuus ovat avainasemassa liiketoimintaohjelmassa. Suunnittelu oli alun perin luonnon inspiroima. Toinen suunnittelussa ilmenevä inspiraatio on painotus geometriaan. Nämä keskeiset elementit olivat suunnittelun eturintamassa, ja ne siis käännettiin visuaalisesti käyttämällä muodon ja tilan geometrisia ja psykologisia käsityksiä. Ylläpitäen maailmanluokan liikerakennuksen arvoa ja mainetta, lasin ja teräksen avulla syntyy ainutlaatuinen yritysmaailma.

Grillausravintola

Grill

Grillausravintola Hankkeen tavoitteena on nykyisen 72 neliömetrin moottoripyöräkorjaamon muuttaminen uudeksi barbeque-ravintolaksi. Työn laajuus sisältää sekä ulko- että sisätilojen täydellisen suunnittelun. Ulkopinnan inspiraationa on grilli-ritiläkytkentä yksinkertaisella mustavalkoisella värisävyllä puuhiiltä. Yksi tämän projektin haasteista on sovittaa aggressiiviset ohjelmalliset vaatimukset (40 paikkaa ruokailutilassa) niin pieneen tilaan. Lisäksi meidän on työskenneltävä epätavallisen pienellä budjetilla (40 000 dollaria), joka sisältää kaikki uudet LVI-yksiköt ja uuden kaupallisen keittiön.

Asuinpaikka

Cheung's Residence

Asuinpaikka Asuinpaikka on suunniteltu ottaen huomioon yksinkertaisuus, avoimuus ja luonnollinen valo. Rakennuksen jalanjälki heijastaa olemassa olevan paikan rajoituksia ja muodollisen ilmaisun on tarkoitus olla puhdas ja yksinkertainen. Atrium ja parveke sijaitsevat rakennuksen pohjoispuolella valaiseen sisäänkäyntiä ja ruokailutilaa. Liukuovet ovat ikkunoita rakennuksen eteläpäässä, jossa olohuoneen ja keittiön on tarkoitus maksimoida luonnolliset valot ja tarjota tilan joustavuus. Kattoikkunat ehdotetaan koko rakennuksessa suunnitteluideoiden vahvistamiseksi edelleen.