Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

Santos

Talo Puua käytettäessä päärakentavana elementtinä talo siirtää kaksi tasoaan osittain, jolloin lasikatto integroituu kontekstiin ja antaa luonnolliselle valolle pääsyn. Kaksinkertainen korkeustila kuvaa tämän suhteen pohjakerroksen, yläkerroksen ja maiseman välillä. Kattoikkunan yläpuolella oleva metallikatto lentää suojaten sitä läntisen auringon vaikutukselta ja rakentamalla muodollisesti tilavuuden uudelleen kehystämällä vision luonnollisesta ympäristöstä. Ohjelma on artikuloitu sijoittamalla julkinen käyttö pohjakerrokseen ja yksityinen käyttö yläkertaan.

Kaupallinen Sisustus

KitKat

Kaupallinen Sisustus Edusta konseptia ja kokonaisbrändiä innovatiivisella tavalla myymälän suunnittelun kautta erityisesti Kanadan markkinoille ja Yorkdale-asiakaskunnalle. Käyttämällä aikaisemman ponnahdusikkunan ja kansainvälisten paikkojen kokemusta innovoida ja harkita koko kokemusta. Luo erittäin toimiva myymälä, joka toimisi hyvin erittäin liikenteellisessä ja monimutkaisessa tilassa.

Sisustus

Arthurs

Sisustus Nykyaikainen pohjoisamerikkalainen grilli, cocktail-aula ja kattoterassi sijaitsevat Toronton keskustassa juhlien hienostunutta klassista valikkoa ja hemmottelevia allekirjoitusjuomia. Arthur's-ravintolassa on kolme erillistä nautittavaa tilaa (ruokailutila, baari ja kattoterassi), jotka tuntevat olonsa samalla intiimiksi ja tilavaksi. Sisäkatto on ainutlaatuinen muotoilunsa puupaneelilla, jossa on viistehiotut puiset paneelit, rakennettuna parantamaan huoneen kahdeksankulmaista muotoa ja jäljittelemään leikatun kiteen ulkoasua.

Huvittava Talo Lapsille

Fun house

Huvittava Talo Lapsille Tämä rakennussuunnitelma on tarkoitettu lapsille oppimiseksi ja leikkimiseksi, mikä on täysin hauskaa taloa superisältä. Suunnittelija yhdisti terveelliset materiaalit ja turvallisuusmuodot ihanaa ja mielenkiintoista tilaa varten. He yrittivät tehdä mukavan ja lämmin lasten leikkitalon ja yrittivät vahvistaa vanhempien ja lasten suhteita. Asiakas käski suunnittelijan saavuttamaan 3 tavoitetta, jotka olivat: (1) luonnon- ja turvallisuusmateriaalit, (2) tehdä lapsista ja vanhemmista onnellinen ja (3) riittävästi säilytystilaa. Suunnittelija löysi yksinkertaisen ja selkeän tavan saavuttaa tavoite, joka on koti, lasten tilan heti alku.

Sisustustalo

Spirit concentration

Sisustustalo Mikä on tila talolle? Suunnittelija uskoo, että muotoilu tulee omistajan vaatimuksista, saavuttaen sielun avaruuteen. Siksi suunnittelija navigoi heidän avaruustarkoituksensa ihana pari. Molemmat omistajat rakastavat materiaaleja ja suunnitteluratkaisua suhteessa japanilaiseen kulttuuriin. Esittäessään muistoja heidän mielensä välillä, he päättivät käyttää erilaisia puumateriaaleja luomaan sieluhuoneen. Tämän seurauksena he tekivät 3 tästä ihanteellisesta talosta yksimielisiä tavoitteita, jotka olivat (1) hiljainen ilmapiiri, (2) joustavat ja viehättävät julkiset tilat ja (3) mukavat ja näkymättömät yksityistilat.

Talo Muistoille

Memory Transmitting

Talo Muistoille Tämä talo välittää kodin kuvia puupalkkien ja porrastettujen valkoisten tiilien pinon avulla. Valo lähtee talon ympärillä olevista valkoisten tiilien tiloista, mikä luo erityisen ilmapiirin asiakkaalle. Suunnittelija käyttää useita menetelmiä ratkaistakseen tämän rakennuksen rajoitukset ilmastointilaitteisiin ja varastotiloihin. Sekoita myös materiaalit asiakkaan muistoon ja lämmin ja tyylikäs estetiikka rakenteen läpi yhdistäen talon ainutlaatuisen tyylin.