Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuntoyksiköt

The Square

Asuntoyksiköt Suunnitteluideana oli tutkia arkkitehtonisia suhteita eri muotojen välillä, jotka on muodostettu yhdessä muodostamaan liikkuvia yksiköitä. Projekti koostuu 6 yksiköstä, joista kukin on 2 kuljetuskonttia, jotka on kiinnitetty toistensa päälle ja muodostavat L-muotoisen massan. Nämä L-muotoiset yksiköt on kiinnitetty päällekkäisiin asentoihin, jolloin tyhjät ja kiinteät muodostavat liiketunnon ja riittävän päivänvalon ja hyvän tuuletuksen. ympäristössä. Suunnittelun päätavoite oli luoda pieni talo niille, jotka viettävät yön kaduilla ilman kotia tai suojaa.

Kiinalainen Ravintola

Ben Ran

Kiinalainen Ravintola Ben Ran on taiteellisesti harmoninen kiinalainen ravintola, joka sijaitsee luksushotellissa, Vangohh Eminent, Malesia. Suunnittelija soveltaa itämaisten tyylitekniikoiden introverttia ja tiivistä luomalla todellisen maun, kulttuurin ja ravintolan sielun. Se on henkisen selkeyden symboli, hylkää vauraat ja saavuta luonnollinen ja yksinkertainen paluu alkuperäiseen mieleen. Sisustus on luonnollinen ja hienostunut. Muinaista konseptia käyttämällä myös synkronisuus ravintolan nimen Ben Ran kanssa, mikä tarkoittaa omaperäisyyttä ja luontoa. Ravintola noin 4088 neliömetriä.

Jalkakäytävien Energinen Aktivointi

Solar Skywalks

Jalkakäytävien Energinen Aktivointi Maailman metropoleissa - kuten Pekingissä - on suuri joukko käytäviä, jotka kulkevat vilkkaan liikenteen valtimoita. Ne ovat usein houkuttelemattomia, heikentäen kaupunkien kokonaisvaikutelmaa. Suunnittelijoiden ajatus jalkakäytävien verhoilusta esteettisinä, energiaa tuottavilla PV-moduuleilla ja muuntamisesta niistä houkutteleviksi kaupunkikohdiksi ei ole vain kestävä, vaan luo myös veistoksellisen monimuotoisuuden, josta tulee kaupunkimaiseman silmänpuoleinen. E-auton tai E-pyörän latausasemat jalkakäytävien alla hyödyntävät aurinkoenergiaa suoraan paikan päällä.

Kampaamo

Vibrant

Kampaamo Tallentaen kasvitieteellisen kuvan olemusta, taivaan puutarha luotiin koko käytävälle, toivottaa heti tervetulleiksi vieraat kylpemään, siirtymään syrjään väkijoukosta ja ottamaan heidät sisäänkäynniltä. Kauhoittuen edelleen avaruuteen, kapetettu asettelu ulottuu ylöspäin yksityiskohtaisilla kultaisilla kosketusnäytöillä. Kasvitieteelliset metaforit ilmenevät edelleen elinvoimaisella tavalla koko huoneessa, korvaten kaduilta tulevan hälinämelun, ja tästä tulee salainen puutarha.

Yksityinen Asuinpaikka

City Point

Yksityinen Asuinpaikka Suunnittelija haki inspiraatiota kaupunkimaisemasta. Hektisen kaupunkitilan maisemia laajennettiin siten asumispinta-alalle, jolle oli ominaista metropolitan teema. Tummat värit korostettiin valolla loistavien visuaalisten tehosteiden ja ilmapiirin luomiseksi. Hyväksymällä mosaiikki, maalauksia ja digitaalisia vedoksia korkeakerrostaloilla, sisätiloihin saatiin vaikutelma modernista kaupungista. Suunnittelija panosti paljon aluesuunnitteluun ja keskittyi erityisesti toiminnallisuuteen. Tuloksena oli tyylikäs ja ylellinen koti, joka oli riittävän tilava palvelemaan 7 henkilöä.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Sveitsiläinen arkkitehtitoimisto Evolution Design on yhteistyössä venäläisen arkkitehtostudion T + T arkkitehtien kanssa suunnitellut tilavan monitoimisen atriumin Sberbankin uudelle pääkonttorille Moskovaan. Päivänvalossa tulvaan atriumissa on monipuolisia työtiloja ja kahvila, jonka sisäpihan keskipisteenä on keskeytetty timantinmuotoinen kokoushuone. Peiliheijastukset, lasitettu sisäjulkisivu ja kasvien käyttö lisäävät avaruuden ja jatkuvuuden tunnetta.