Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiesitilo-Konsepti

Dhyan

Kiesitilo-Konsepti Dyhan lounge -konsepti yhdistää modernin suunnittelun perinteisiin itäisiin ideoihin ja sisäisen rauhan periaatteisiin yhdistämällä luontoon. Käyttämällä Lingam-muotoa inspiraationa ja Bodhi-puuta ja japanilaista puutarhaa perustana konseptin moduuleille, Dhyan (sanskritin kielellä meditoi) muuttaa itäfilosofiat monimuotoisiksi kokoonpanoiksi, jolloin käyttäjä voi valita polunsa zen / rentoutumiseen. Vesitilatila ympäröi käyttäjää vesiputouksella ja lampilla, kun taas puutarhatila ympäröi käyttäjää vihreys. Vakiotila sisältää säilytystilat alustana, joka toimii hyllynä.

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta

Ezalor

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta Täytä monen anturin ja kameran kulunvalvontajärjestelmä, Ezalor. Algoritmit ja paikallinen tietojenkäsittely on suunniteltu yksityisyyden suojaamiseksi. Taloudellisella tasolla tapahtuva väärentämisen estävä tekniikka estää väärennetyt naamarit. Pehmeä heijastava valaistus tuo mukavuutta. Silmänräpäyksessä käyttäjät pääsevät helposti rakastamaansa paikkaan. Sen no-touch-todennus varmistaa hygienian.

Huonekalukokoelma

Phan

Huonekalukokoelma Phan-kokoelma on inspiroinut Phan-kontti, joka on thaimaalainen kontinkulttuuri. Suunnittelija käyttää Phan-astioiden rakennetta kalusterakenteen tekemiseen, joka tekee siitä vahvan. Suunnittele muoto ja yksityiskohdat, jotka tekevät siitä modernin ja yksinkertaisen. Suunnittelija käytti laserleikattua tekniikkaa ja taitettavaa metallilevykoneyhdistelmää CNC-puun kanssa monimutkaisen ja ainutlaatuisen yksityiskohdan valmistamiseksi, joka on erilainen kuin muut. Pinta on viimeistelty jauhemaalatulla järjestelmällä, jotta rakenne pysyisi pitkänä, vahvana mutta kevyenä.

Taittuva Jakkara

Tatamu

Taittuva Jakkara Vuoteen 2050 mennessä kaksi kolmasosaa maan väestöstä asuu kaupungeissa. Tatamun taustalla oleva päätavoite on tarjota joustavia huonekaluja ihmisille, joiden tila on rajoitettu, mukaan lukien usein liikkuvat. Tavoitteena on luoda intuitiivinen huonekalu, jossa yhdistyvät lujuus ja erittäin ohut muoto. Ulosteen asettaminen vie vain yhden kiertymisliikkeen. Vaikka kaikki saranat ovat kestävää kangasta pitäen sen kevyenä, puiset sivut tarjoavat vakauden. Kun paine on kohdistettu siihen, jakkara vain vahvistuu, kun sen palat lukittuvat toisiinsa ainutlaatuisen mekanismin ja geometrian ansiosta.

Tuoli

Haleiwa

Tuoli Haleiwa kutoo kestävän rottinkiin laajoihin käyriin ja muodostaa selkeän siluetin. Luonnolliset materiaalit kunnioittavat Filippiinien käsityöperinteitä, uusittu nykyaikana. Parillinen tai lausuntokappaleena käytetty muotoilun monipuolisuus saa tuolin sopeutumaan eri tyyleihin. Luomalla tasapainon muodon ja toiminnon, armon ja voiman, arkkitehtuurin ja suunnittelun välillä, Haleiwa on yhtä mukava kuin kaunis.

Tehtävävalo

Pluto

Tehtävävalo Pluto pitää keskittymisen tiukasti tyyliin. Sen pienikokoista, aerodynaamista sylinteriä kiertää tyylikäs kahva, joka on asetettu kulmassa olevaan jalustapohjaan, mikä helpottaa sen sijoittamista pehmeällä, mutta tarkennetulla valollaan tarkasti. Sen muoto on inspiroitunut teleskoopeilla, mutta sen sijaan se pyrkii keskittymään maapallon tähtiä sijasta. Valmistettu 3D-tulostuksella, jossa käytetään maissipohjaisia muoveja, se on ainutlaatuinen, paitsi 3D-tulostimien käyttämiseen teollisella tavalla, mutta myös ympäristöystävällisen.