Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Tako

Lamppu Tako (japanilainen mustekala) on espanjalaisen keittiön inspiroima pöytälamppu. Nämä kaksi alustaa muistuttavat puulautasia, joissa tarjoillaan ”pulpo a la gallega”, kun taas sen muoto ja elastinen nauha herättävät perinteisen japanilaisen lounaslaatikon bentoa. Sen osat on koottu ilman ruuveja, mikä on helppo koota. Pakattu kappaleiksi vähentää myös pakkaus- ja varastointikustannuksia. Joustavan polypropeenilampun liitos on piilotettu elastisen nauhan taakse. Pohjalle poratut reiät ja yläkappaleet mahdollistavat tarvittavan ilmavirran ylikuumenemisen välttämiseksi.

Jäähdytin

Piano

Jäähdytin Inspiraatio tähän malliin tuli rakkaudesta musiikkiin. Kolme erilaista lämmityselementtiä, jotka kaikki muistuttavat yhtä pianonäppäintä, luovat sävellyksen, joka näyttää pianonäppäimistöltä. Jäähdyttimen pituus voi vaihdella tilan ominaisuuksista ja ehdotuksista riippuen. Käsitteellistä ideaa ei ole kehitetty tuotantoon.

Kynttilänjalat

Hermanas

Kynttilänjalat Hermanas on puisten kynttilänjalkojen perhe. He ovat kuin viisi sisarta (hermana), jotka ovat valmiita auttamaan sinua luomaan viihtyisän ilmapiirin. Jokaisella kynttilänjalalla on ainutlaatuinen korkeus, joten yhdistämällä ne yhdessä voit simuloida erikokoisten kynttilöiden valaistusvaikutusta yksinkertaisesti käyttämällä tavallisia teevaloja. Kynttilänjalat on valmistettu kääntyvästä pyökistä. Ne on maalattu eri väreillä, joten voit luoda oman yhdistelmäsi sopivaksi suosikkipaikkaasi.

Mausteastia

Ajorí

Mausteastia Ajorí on luova ratkaisu organisoida ja varastoida erilaisia mausteita, mausteita ja mausteita, tyydyttääkseen ja sovittamalla kunkin maan erilaiset kulinaariset perinteet. Sen tyylikäs orgaaninen muotoilu tekee siitä veistoksellisen kappaleen, josta saadaan erinomainen koriste, joka heijastuu keskustelun aloittajana pöydän ympärillä. Pakkaussuunnitelma on valkosipulin ihon innoittamaa, josta tulee ekologisen pakkauksen ainutlaatuinen ehdotus. Ajorí on ympäristöystävällinen suunnittelu planeetalle, luonnon inspiroima ja kokonaan luonnonmateriaaleista valmistettu.

Monitoiminen Rakennussarja

JIX

Monitoiminen Rakennussarja JIX on New Yorkin kuvataiteilija ja tuotesuunnittelija Patrick Martinezin luoma rakennussarja. Se koostuu pienistä modulaarisista elementeistä, jotka on erityisesti suunniteltu mahdollistamaan vakiojuomien olkien yhdistäminen toisiinsa monenlaisten rakenteiden luomiseksi. JIX-liittimet toimitetaan tasaisina ruuduina, jotka napsahtavat helposti toisiinsa, leikkaavat ja lukittuvat paikoilleen. JIX: n avulla voit rakentaa kaiken kunnianhimoisista huonokokoisista rakenteista monimutkaisiin pöytäveistoksiin JIX-liittimillä ja juomalla.

Kylpyhuonekokoelma

CATINO

Kylpyhuonekokoelma CATINO syntyy halusta antaa muoto ajatukselle. Tämä kokoelma herättää arjen runoutta yksinkertaisilla elementeillä, jotka tulkitsevat mielikuvituksen olemassa olevat arkkityypit nykyaikaisesti. Se ehdottaa palaamista lämmön ja kiinteyden ympäristöön käyttämällä luonnollista puuta, joka on koneistettu kiinteästä ja koottu pysymään ikuisena.