Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvinkeitin

Lavazza Desea

Kahvinkeitin Ystävällinen kone, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellinen paketti italialaista kahviviljelyä: espressosta aitoon cappuccinoon tai latteen. Kosketusliittymä järjestää valinnat kahteen erilliseen ryhmään - kahviin ja toiseen maitoon. Juomat voidaan räätälöidä lämpötilan ja maidon vaahdon tehostustoimintojen avulla. Tarvittava palvelu osoitetaan keskellä valaistulla kuvakkeella. Koneessa on omistettu lasimuki ja se käyttää Lavazza-muotoa kielellä hallitulla pintakäsittelyllä, hienostuneilla yksityiskohdilla ja kiinnittämällä erityistä huomiota väreihin, materiaaleihin ja vahvistimeen. viedä loppuun.

Kahvinkeitin

Lavazza Idola

Kahvinkeitin Täydellinen ratkaisu kahvin ystäville, jotka etsivät kunnollista italialaista espresso-kokemusta kotona. Kosketusherkällä käyttöliittymällä, jolla on akustinen palaute, on neljä valintaa ja lämpötilan nosto-toiminto, joka tarjoaa räätälöityjä kokemuksia jokaiseen makuun tai tilanteeseen. Kone ilmoittaa puuttuvasta vedestä, täynnä korkkisäiliöstä tai kalkinpoiston tarpeesta lisävalaistujen kuvakkeiden avulla ja tippa-alusta voidaan säätää helposti. Suunnittelu avoimella hengellään, laadukkaalla pintakäsittelyllä ja hienostuneella yksityiskohdilla on Lavazzan vakiintuneen muotoisen kielen kehitys.

Espressokeitin

Lavazza Tiny

Espressokeitin Pieni, ystävällinen espressokeitin tuo aito italialainen kahvikokemus kotiisi. Suunnittelu on iloisesti välimerellinen - koostuu muodollisista perusrakenteista - juhlitsee värejä ja soveltaa Lavazza-suunnittelukieltä pintakäsittelyssä ja yksityiskohtaisessa suunnittelussa. Pääkuori on valmistettu yhdestä kappaleesta ja sillä on pehmeät, mutta tarkasti hallitut pinnat. Keskiharja lisää visuaalista rakennetta ja etukuvio toistaa vaakateeman, joka esiintyy usein Lavazza-tuotteissa.

Sohva

Gloria

Sohva Suunnittelu ei ole pelkästään ulkoinen muoto, vaan myös tutkimus kohteen sisäisestä rakenteesta, ergonomiasta ja olemuksesta. Tässä tapauksessa muoto on erittäin vahva komponentti, ja juuri tuotteelle annettu leikkaus antaa sille erityisyyden. Glorian etuna on vahvuus olla 100% mukautettu, lisäämällä erilaisia elementtejä, materiaaleja ja viimeistelyaineita. Suuri erikoisuus on kaikki ylimääräiset elementit, jotka voidaan lisätä rakenteen magneettien kanssa, jolloin tuotteelle saadaan satoja erilaisia muotoja.

Lasimaljakko

Jungle

Lasimaljakko Luonnon innoittamana Jungle-lasimallistojen lähtökohtana on luoda esineitä, jotka saavat arvonsa laadusta, suunnittelusta ja materiaalista. Yksinkertaiset muodot heijastavat väliaineen seesteisyyttä, mutta ovat samalla painottomia ja vahvoja. Maljakot ovat suun puhallettuja ja käsin muotoiltuja, merkittyjä ja numeroituja. Lasinvalmistusprosessin rytmi varmistaa, että jokaisella Jungle-kokoelman esineellä on ainutlaatuinen väripeli, joka jäljittelee aaltojen liikettä.

Maljakko

Rainforest

Maljakko Sademetsän maljakot ovat sekoitus 3D-muotoiltuja muotoja ja perinteistä skandinaavista höyrysaunatekniikkaa. Käsimuotoisissa kappaleissa on erittäin paksu lasi, jossa on painottomasti kelluvat väripilkut. Studiomade-mallisto on inspiroitu luonnon vastakohtista ja siitä, kuinka se luo harmoniaa.