Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huonekalut Plus Tuuletin

Brise Table

Huonekalut Plus Tuuletin Brise Table on suunniteltu vastuuntunnolla ilmastomuutoksesta ja halu käyttää faneja ilmastointilaitteiden sijasta. Sen sijaan, että puhaltaa voimakkaita tuulia, se keskittyy tuntemaan viileyttä kiertämällä ilmaa myös ilmastointilaitteen sammuttamisen jälkeen. Brise Table -sovelluksella käyttäjät voivat saada tuulen ja käyttää sitä samalla myös sivupöydällä. Lisäksi se tunkeutuu ympäristöön hyvin ja tekee tilaa kauniimmaksi.

Aloitusotsikko

Pop Up Magazine

Aloitusotsikko Projekti oli matka tutkia Escape-aiheita (teema vuodelle 2019) abstraktisti ja sujuvasti, osoittaen siitä johtuvat muutokset, uudet asiat ja seuraukset. Kaikki visuaalit ovat siistejä ja mukavia katsella, vastakohtana pakoon tulevan epämiellyttävän todellisuuden kanssa. Suunnittelu muuttuu jatkuvasti ja animaation morfisoivat muodot edustavat jonkinlaisen tilanteen aiheuttamaa uudelleensopeutumistoimintaa. Escapellä on erilaisia merkityksiä, tulkintoja ja näkökulma vaihtelee leikkisästä vakavaan.

Rakennerengas

Spatial

Rakennerengas Suunnittelu käsittää metallirunkorakenteen, jossa druzy pidetään siten, että painotetaan sekä kiveä että metallirunkorakennetta. Rakenne on melko avoin ja varmistaa, että kivi on suunnittelun tähti. Druzyn epäsäännöllinen muoto ja rakennetta pitävät metallipallat tuovat malliin hieman pehmeyttä. Se on rohkea, reipas ja puettavissa.

Mainonta

Insect Sculptures

Mainonta Jokainen pala on käsintehty luomaan veistoksia hyönteisistä, jotka ovat inspiroituneet ympäristöstään ja syömästään ruuasta. Taidetta käytettiin toimintakehotuksena myös Doom-verkkosivuston välityksellä. Näihin veistoksiin käytetyt elementit hankittiin roskapihoilta, roskista, jokipenkeistä ja supermarketeista. Kun jokainen hyönteinen oli koottu, heidät valokuvattiin ja retusoitiin Photoshopissa.

Jäätelö

Sister's

Jäätelö Tämä pakkaus on suunniteltu Sisters Ice Cream Company -yritykselle. Suunnittelutiimi on yrittänyt käyttää kolmea naista, jotka muistuttavat tämän tuotteen valmistajia, iloisina väreinä, jotka tulevat kunkin jäätelön mausta. Jokaisessa suunnittelun maussa jäätelön muotoa hahmo käyttää hiuksena, joka tarjoaa mielenkiintoisen ja uuden kuvan jäätelöpakkauksista. Tämä muotoilu on uudessa muodossaan herättänyt paljon huomiota kilpailijoidensa keskuudessa ja sen myynti on ollut korkea. Suunnittelu yrittää luoda alkuperäisen ja luovan pakkauksen.

Pullo

Herbal Drink

Pullo Heidän konseptinsa perusta on tunneosa. Kehitetty nimeämis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysäyttää ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressä ja saada hänet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Niiden pakkaus ilmaisee suunnitelmauutteiden vaikutukset, värikkäitä kuvioita, jotka on painettu suoraan valkoiseen posliinipulloon, joka muistuttaa kukien muotoa. Se korostaa visuaalisesti kuvaa luonnollisesta tuotteesta.