Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yrityssuunnittelu

Vivifying Minimalism

Yrityssuunnittelu Suunnitelman tarkoituksena oli luoda nykyaikainen tila, joka mukauttaa edistyneeseen tekniikkaan perustuvia terapioita ja tarjoaa samalla klassisia kylpylähoitoja. Tuloksena oli ehdotus luoda dynaaminen tila, joka lähettää tieteellisten laboratorioiden ankaruutta lisääen samalla tuttuja konnotaatioita lämpimistä klassisista sisätiloista. Maa-aulan inspiraatio tuli zen-filosofiasta ja kosmoksen diadisesta luonteesta. Valkoinen lavaplasterviittaus kliiniseen valkoiseen ja tieteelliseen syyyn, suklaanruskea klassisesta paletista, joka viittaa ihmisen halujen tyylikkäisiin konnotaatioihin.

Lääketieteellinen Keskus

Neo Derm The Center

Lääketieteellinen Keskus Se on suunniteltu resonoimaan linjojen teemaa, ja kalkkivärien korostukset ovat vain riittäviä osoittamaan tämän ihonhoitokeskuksen upea ja energinen suunnitteluohje. Valkoisten raivojen linjojen palkit kulkevat koko valkoisen katon läpi ja ulottuvat ympäröivään tilaan dynamiikan avulla. Vastaanoton vieressä oleva rentoutusvyöhyke asetetaan kalkkikivisävylle huonekalusta mattoon, joka korostaa nuorten ja nuorten merkkien olemusta katsomalla Victoria-satamaa.

Näyttely- Ja Neuvottelutila

All Love in Town Sales Center

Näyttely- Ja Neuvottelutila Kaupallinen tila voi myös olla yritystoimintaan suuntautunut toiminta-alue, joka on täynnä taidetta ja estetiikkaa, samoin kuin teatteri ja museo. Useat suunnittelijat eivät ole koskaan ajatelleet, että ihmisten ja ympäristön intensiivisestä yhdistämisestä tulee niin välttämätöntä kuin koskaan odotimme. Loimme sisätilan, joka löi sointua ihmisten tekeessä sitä hyödyntämällä eniten halpoja materiaaleja - hehkulamppuja, Ping Pongia ja joulukoristepalloja. kuukausia tuolloin koko teollisuudessa erottuvan suunnittelun takia.

Rengas

Moon Curve

Rengas Luonnollinen maailma on jatkuvassa liikkeessä, koska se tasapainottaa järjestyksen ja kaaoksen välillä. Hyvä muotoilu luodaan samasta jännitteestä. Sen vahvuus, kauneus ja dynaamisuus johtuvat taiteilijan kyvystä pysyä avoimena näille vastakkaisille luomisen aikana. Valmistunut pala on lukemattomien taiteilijoiden valintojen summa. Kaikki ajatukset ja tunteet eivät johda jäykkään ja kylmään työhön, kun taas kaikki tunteet ja hallinta eivät anna työtä, joka ei ilmaise itseään. Näiden kahden toisiinsa liittyminen on ilmaus itse elämän tanssista.

Lamppu

Capsule Lamp

Lamppu Valaisin suunniteltiin alun perin lastenvaatteille. Inspiraatio tulee kapselileluista, joita lapset saavat myymälöistä, jotka yleensä sijaitsevat kauppapaikoilla. Kun katsot lamppua, näet joukon värikkäitä kapselileluja, joista jokaisella on toive ja ilo, joka herättää nuorekkaan sielun. Kapselien lukumäärää voidaan säätää ja sisältö korvata haluamallasi tavalla. Jokaisen kapseliin sijoittamasi esineestä arkipäivän triviasta erikoiskoristeisiin tulee jokaisesta oma kertomuksesi, joka kiteyttää elämäsi ja mielentilasi tietyllä hetkellä.

Elokuva

Wuhan Pixel Box Cinema

Elokuva ”Pikseli” on kuvien peruselementti, suunnittelija tutkii liikkeen ja pikselin suhteita tullakseen tämän suunnittelun teemaksi. ”Pikseliä” käytetään elokuvan eri alueilla. Lippupalkin Grand Hallissa on valtava kaareva kirjekuori, joka muodostuu yli 6000 ruostumattoman teräksen paneelista. Ominaisuuden näyttöseinä on koristeltu valtavalla määrällä seinämästä ulkonevia neliön muotoisia nauhoja, jotka esittävät elokuvan lumoavan nimen. Tämän elokuvateatterin sisällä kaikki nauttivat upeasta digitaalimaailman ilmapiiristä, joka syntyy kaikkien ”Pixel” -elementtien yhteenkuuluvuudesta.