Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustustalo

Spirit concentration

Sisustustalo Mikä on tila talolle? Suunnittelija uskoo, että muotoilu tulee omistajan vaatimuksista, saavuttaen sielun avaruuteen. Siksi suunnittelija navigoi heidän avaruustarkoituksensa ihana pari. Molemmat omistajat rakastavat materiaaleja ja suunnitteluratkaisua suhteessa japanilaiseen kulttuuriin. Esittäessään muistoja heidän mielensä välillä, he päättivät käyttää erilaisia puumateriaaleja luomaan sieluhuoneen. Tämän seurauksena he tekivät 3 tästä ihanteellisesta talosta yksimielisiä tavoitteita, jotka olivat (1) hiljainen ilmapiiri, (2) joustavat ja viehättävät julkiset tilat ja (3) mukavat ja näkymättömät yksityistilat.

Talo Muistoille

Memory Transmitting

Talo Muistoille Tämä talo välittää kodin kuvia puupalkkien ja porrastettujen valkoisten tiilien pinon avulla. Valo lähtee talon ympärillä olevista valkoisten tiilien tiloista, mikä luo erityisen ilmapiirin asiakkaalle. Suunnittelija käyttää useita menetelmiä ratkaistakseen tämän rakennuksen rajoitukset ilmastointilaitteisiin ja varastotiloihin. Sekoita myös materiaalit asiakkaan muistoon ja lämmin ja tyylikäs estetiikka rakenteen läpi yhdistäen talon ainutlaatuisen tyylin.

Sisustustalo

Seamless Blank

Sisustustalo Tämä on talo, joka esittelee emäntämme ainutlaatuisen elämäntavan, joka on graafisen suunnittelijan ja yrittäjän koti. Suunnittelija esittelee luonnollisia materiaaleja kuvaamaan emäntäsen mieltymyksiä ja säilyttää tyhjät alueet perheenjäsenen esineiden täyttämiseksi. Keittiö on talon keskusta, suunniteltu tilava näkymä emäntälle ja varmista, että vanhemmat voivat nähdä sen missä tahansa. Talo on varustettu valkoisella graniitti saumattomalla lattialla, italialaisella mineraalimaalilla, läpinäkyvällä lasilla ja valkoisella jauhemaalilla paljastaakseen materiaalien tyylikkäät yksityiskohdat.

Sisustustalo

Warm loft

Sisustustalo Teollisuuden tyyliin rakennettu talo, jossa on lämpimiä materiaaleja. Tämä talo valmistelee useita toimintoja asiakkaille elämänlaadun edistämiseksi. Suunnittelija yritti yhdistää putket jokaiseen tilaan ja yhdisti puu-, teräs- ja ENT-putket havainnollistaakseen tarinaa asiakkaiden elämästä. Ei sama kuin tavallisessa teollisuustyylissä, tämä talo syöttää vain muutamia värejä ja valmistaa paljon säilytystiloja.

Pukuhuone

Sopron Basket

Pukuhuone Sopron Basket on ammatillinen naisten koripallojoukkue, joka sijaitsee Sopronissa, Unkarissa. Koska joukkueet ovat yksi menestyneimmistä Unkarin joukkueista, joilla on 12 kansallista mestaruuskuppaa ja jotka saavuttavat toisen sijan Euroliigassa, klubin johto päätti investoida uuteen pukuhuonekompleksiin, jolla on melko arvostettu laitos klubin nimeen, pelaajan tarpeiden mukaan. paremmin, motivoi heitä ja edistä heidän yhtenäisyyttään.

Sekakäyttöarkkitehtuuri

Shan Shui Plaza

Sekakäyttöarkkitehtuuri Hankkeessa, joka sijaitsee historiallisessa Xi'an-kaupungissa, yrityskeskuksen ja TaoHuaTan-joen välissä, ei ole tarkoitus yhdistää menneisyyttä nykyiseen, vaan myös kaupunkia ja luontoa. Peach-kukinnan kevään kiinalaisen tarinan inspiroima projekti tarjoaa paratiisi-elämä- ja työpaikan tarjoamalla läheisen suhteen luontoon. Kiinalaisessa kulttuurissa vuoristovesifilosofialla (Shan Shui) on olennainen merkitys ihmisen ja luonnon väliselle suhteelle, joten hyödyntämällä alueen vesistä maisemaa, projekti tarjoaa tilaa, joka heijastaa kaupungin Shan Shui -filosofiaa.