Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalenteri Botanical Life on kalenteri, joka korostaa kaunista kasvien elämää yhdellä arkilla. Avaa arkki ja aseta alustaan nauttimaan monista kasvien ponnahdusikkunoista. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Kalenteri

Meet the Chef

Kalenteri Kuinka yrityskalenteri voi tuoda lisää liiketoimintaa Thaimaan paikallisiin ravintoloihin maassa? Entä jos lisäät sitoutumista kalenteriin QR-koodin avulla, niin näet 'Salaisen reseptin' videoleikkeet 12 Thaimaan paikallisen ravintolan allekirjoitusruooista. Leikkeet lähetetään sosiaalisen verkoston sivustoille helppoa jakamista varten. Lisää näkymiä auttaa ravintoloita tuntemaan paremmin ja voi johtaa lisääntyneeseen myyntiin. Seurauksena on, että paikalliset yrittäjät voivat seisoa omillaan, johtamalla valittua yritystä, eikä heidän tarvitse jättää kotikaupunkiaan.

Viestikortti

Pop-up Message Card “Leaves”

Viestikortti Lehdet ovat viestikortteja, joissa on ponnahdusikkunakuvioita. Kirkastele viestejäsi ilmeikkäällä kosketuksella kausivihreää. Mukana neljä erilaista korttia, joissa on neljä kirjekuorta. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Kalenteri

Calendar 2014 “ZOO”

Kalenteri ZOO-paperi-käsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnän avulla. Jokainen eläin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Kalenteri

Calendar 2014 “Safari”

Kalenteri Safari on paperi-käsityöläiskalenteri. Poista ja koota 6 arkkia siten, että sivuilla on kaksi kuukausikalenteria. Taita kori ja liitososat rypyt, katso nivelten merkit ja aseta ne yhteen kuvan osoittamalla tavalla. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Pullon Sisustus

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Pullon Sisustus Kulta paistaa ”Liettuan vodka kultaa. Black Edition ”peri ainutlaatuisen ulkonäkönsä liettualaiselta taiteelta. Vähäisistä neliöistä yhdistelty rombus ja silakkarenkaat ovat hyvin yleisiä malleja liettualaisessa kansataidessa. Vaikka viittaus näihin kansallisiin aiheisiin sai nykyaikaisempia muotoja - salaperäiset menneisyyden pohdinnat muutettiin nykytaiteeksi. Hallitsevat kultaiset ja mustat värit korostavat poikkeuksellista vodkan suodatusprosessia hiili- ja kultaisten suodattimien kautta. Juuri tämä tekee liettualaisesta vodkasta kullan. Musta painos ”niin herkkä ja kristallinkirkas.