Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kosmetiikkakokoelma

Woman Flower

Kosmetiikkakokoelma Tämä mallisto on inspiroinut keskiaikaisten eurooppalaisten naisten liioiteltuja vaatetustyylejä ja lintuperspektiivin muotoja. Suunnittelija irrotti näiden kahden muodot ja käytti niitä luovina prototyyppeinä ja yhdisti tuotesuunnitteluun ainutlaatuisen muodon ja muodin tunteen muodostaen rikkaan ja dynaamisen muodon.

Kirjan Suunnittelu

Josef Koudelka Gypsies

Kirjan Suunnittelu Maailmankuulu valokuvaaja Josef Kudelka on pitänyt valokuvanäyttelyitään monissa maissa ympäri maailmaa. Pitkän odottamisen jälkeen Koreassa järjestettiin lopulta mustalais-teemalla Kudelka -näyttely ja hänen valokuvakirja tehtiin. Koska se oli ensimmäinen näyttely Koreassa, kirjoittaja pyysi, että hän haluaisi tehdä kirjan, jotta hän tunteisi Korean. Hangeul ja Hanok ovat korealaisia kirjaimia ja arkkitehtuuria, jotka edustavat Koreaa. Teksti viittaa mieliin ja arkkitehtuuri tarkoittaa muotoa. Näiden kahden elementin innoittamana halusi suunnitella tavan ilmaista Korean ominaispiirteitä.

Julkinen Taide

Flow With The Sprit Of Water

Julkinen Taide Usein yhteisöympäristöt pilaavat asukkaidensa henkilökohtaisten ja henkilöiden sisäisten haittojen vuoksi, mikä johtaa näkyvään ja näkymättömään kaaokseen ympäristössä. Tämän häiriön tiedostamaton vaikutus on, että asukkaat regressoivat levottomuuteen. Tämä tavanomainen ja syklinen levottomuus vaikuttaa kehoon, mieleen ja henkeen. Veistokset ohjaavat, hoitavat, puhdistavat ja vahvistavat tilan positiivista "chi" -keskittyen miellyttäviin ja rauhallisiin tuloksiin. Ympäristönsä hienovaraisella muutoksella kansalaisia ohjataan kohti tasapainoa sisäisen ja ulkoisen todellisuuden välillä.

Brändisuunnittelu

Queen

Brändisuunnittelu Laajennettu muotoilu perustuu kuningatar- ja shakkilaudan konseptiin. Kahdella värillä mustalla ja kullalla on tarkoitus välittää korkeatasoinen tunne ja muuttaa visuaalista kuvaa. Tuotteessa käytettyjen metalli- ja kultaviivojen lisäksi kohtauksen elementti on rakennettu vastaamaan shakin sodan vaikutelmaa, ja lavasvalaistuksen koordinaatiolla luomme sodan ja sodan valoa.

Veistos

Atgbeyond

Veistos Xi'an sijaitsee Suuren silkkitien lähtöpaikassa. Taide luovassa tutkimusprosessissa yhdistyvät Xi'an W-hotellibrändin moderni luonne, Xi'anin erityinen historia ja kulttuuri sekä Tang-dynastian upea taidehistoria. Popista yhdistettynä graffititaidetta on tullut W-hotellin taiteellinen ilmaisu, jolla oli syvällinen vaikutus.

Sataman Uudelleensijoittaminen

Hak Hi Kong

Sataman Uudelleensijoittaminen Ehdotuksessa käytetään kolme käsitettä CI-järjestelmän uudelleenrakentamiseksi Yong-Anin kalasatamaan. Ensimmäinen on uusi logo, jolla luodaan erityinen visuaalinen aineisto, joka on poistettu Hakka-yhteisön kulttuurisista ominaispiirteistä. Seuraava askel on viihdekokemuksen uudelleentutkimus, luo sitten kaksi maskottihahmoa, jotka edustavat, ja anna heidän esiintyä uusissa nähtävyyksissä ohjaamaan turistia satamaan. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, höylämällä yhdeksän paikkaa sisällä, joka ympäröi viihdeaktiviteetteja ja herkullisia ruokia.