Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puistopenkki

Nessie

Puistopenkki Tämä projekti perustuu "pudota ja unohda" -konseptin ajatukseen, joka on helppo asennus paikan päällä ja minimaaliset asennuskustannukset suhteessa olemassa olevaan kaupunkiympäristön infrastruktuuriin. Vankka betonineste, huolellisesti tasapainotettu, luo kattavan ja mukavan istumakokemuksen.

Pakkaus

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakkaus KRYSTAL-vesi edustaa ylellisyyttä ja hyvinvointia pullossa. KRYSTAL-vesi, jossa on alkalinen pH-arvo 8 - 8,8 ja ainutlaatuinen mineraalikoostumus, tulee ikoniseen neliönmuotoiseen, läpinäkyvään prismapulloon, joka muistuttaa kuohuviiniä eikä tee vaaraa laadulle ja puhtaudelle. KRYSTAL-tuotemerkin logo on hienovaraisesti esillä pullossa, ja se korostaa ylellisyyden lisäelämystä. Pullon visuaalisen vaikutuksen lisäksi neliömäiset PET- ja lasipullot ovat kierrätettäviä, optimoimalla pakkaustila ja materiaalit, mikä pienentää yleistä hiilijalanjälkeä.

Hi-Fi-Levysoitin

Calliope

Hi-Fi-Levysoitin Hi-Fi-kääntöpöydän perimmäinen tavoite on luoda puhtain ja saastuttamaton äänet uudelleen; tämä äänen olemus on sekä tämän suunnittelun päätepiste että konsepti. Tämä kauniisti muotoiltu tuote on ääniveistos, joka toistaa äänen. Levysoittimena se on yksi parhaiten käytettävissä olevista Hi-Fi-levysoittimista ja tämä vertaansa vailla oleva suorituskyky on sekä osoitettu että vahvistettu sen ainutlaatuisella muodolla ja muotoilulla; muodon ja funktion yhdistäminen henkiseen liittoon, jotta he voivat kehittää Calliope-levysoittimen.

Korvakorut Ja Sormus

Vivit Collection

Korvakorut Ja Sormus Luonnosta löytyneiden muotojen innoittamana Vivit-kokoelma luo mielenkiintoisen ja uteliaan havainnon pitkänomaisissa muodoissa ja pyörteissä. Vivit-kappaleet koostuvat taivutetuista 18 k: n keltaisista kultalevyistä, joiden ulkopinnoilla on musta rodiumpäällyste. Lehdenmuotoiset korvakorut ympäröivät korvakoruja siten, että niiden luonnolliset liikkeet luovat mielenkiintoisen tanssin mustan ja kullan välille - piilottaen ja paljastaen keltaisen kullan alla. Tämän kokoelman lomakkeiden omaperäisyys ja ergonomiset ominaisuudet edustavat kiehtovaa valon, varjojen, häikäisyn ja heijastusten leikkiä.

Pesuallas

Vortex

Pesuallas Vortex-suunnittelun tavoitteena on löytää uusi muoto, jolla vaikuttaa pesuallasten vedenvirtaukseen niiden tehokkuuden lisäämiseksi, käyttökokemuksen lisäämiseksi ja esteettisten ja semioottisten ominaisuuksien parantamiseksi. Tuloksena on metafora, joka on johdettu idealisoidusta pyörremuodosta, joka merkitsee viemäri- ja vesivirtausta ja osoittaa visuaalisesti koko esineen toimivana pesualtaana. Tämä muoto yhdistettynä hanaan ohjaa veden kierteelle, joka sallii saman määrän vettä peittää enemmän maata, mikä johtaa veden kulutuksen vähenemiseen puhdistukseen.