Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotellin Palvelut

Marn

Hotellin Palvelut Nämä perinteisten Tainan-kulttuurien juhlallisista välipaloista (vanha kaupunki Taiwanissa, joka on täynnä kulttuuriperintöä) inspiroituneina muuttamalla ne hotellipalveluiden joukkoksi. Nämä juhlallisten välipallojen sarjat, joita paikalliset tuntevat aina nimellä "Marn", tarkoittavat toteutumista Kiinan kulttuurissa; kilpikonnamainen riisikakku käsisaippuana ja saippua-astiana, mung papukakku kylpytuotteina, tang yuanin makea tippu käsivoidena ja höyrytetty pulla & amp; Tainan ruskean sokerin pullakakku teetä. Tainan-kulttuuriperintö voisi olla laajalle levinnyt maailmalle, koska hotelli on mukava alusta paikallisen kulttuurin edistämiselle.

Laminoitu Bambu Jakkara

Kala

Laminoitu Bambu Jakkara Kala, laminaattisesta bambusta valmistettu jakkara, jonka sisäänvedettävä mekanismi on keskiakselilla. Ottaen öljypaperi sateenvarjorakenteen inspiraatiokseen, laminoitu bambu nauha lämpökäsiteltiin ja puristin kiinnitettiin puumuottiin, joka taivutettiin muotoon, osoittaen sen yksinkertaisuuden ja itämaisen viehättävyyden. Mielenkiintoista kyllä, suunnitellun laminoidun bamburakenteen joustavuus ja sisäänvedettävä mekanismi keskiakselilla löytävät vuorovaikutuksen istuessaan Kala-jakkaralla, se laskeutuu kevyesti ja sujuvasti, ja kun se nousee Kalan jakkarasta, se nousee takaisin asentoonsa .

Hengitysharjoittelupeli

P Y Lung

Hengitysharjoittelupeli Onko lelujen kaltainen laite, joka on suunniteltu kaikille ikäryhmille, niin että kaikille on hyötyä säännöllisestä hengitysharjoittelusta keuhkojen kapasiteetin parantamiseksi puhaltamalla pallo kulkeakseen raitojen läpi eri tarkistuspisteillä hallita hengittää ja hengittää ilmaa. Raitoja on saatavana eri moduuleina, joustavina ja vaihdettavina. Hengitysrakentajassa suunniteltu magneettinen mekanismirakenne, joka tarjoaa säätöä hengitysolosuhteisiinsa sopivaksi.

Huonekalusarja

ChuangHua Tracery

Huonekalusarja ChuangHua Tracery sopii kotiin sisustamiseen, kaupalliseen tilaan, hotelliin tai studioon, jonka ydin on inspiroinut ChuangHua, kiinalainen ikkunaritiläkuvio. Ohutlevyjen taivutustekniikan ja kirkkaan punertavan värisen jauhemaalipinnoitteen avulla, joka erottuu puhtaasti valkoisella, mikä valaisee sen juhlallisen ilmeen, vapauttaen niistä kovan, kylmän ja raskaan metallin kuvan. Esteettisesti yksinkertainen, puhdas ja siisti rakenteellisessa muodossaan suunniteltu, kun valo kulkee laserleikkauskuvioiden läpi, ympäröivään seinään ja lattiaan heijastuva varjo, joka näyttää vilpittömästi kauneutta.

Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmärtämään maalla tapahtuvan kestävän kehityksen tavoitteet, metsätalouden suojelu, säilyttäminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiä Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. Lämmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventämään metsien suojelun käsitettä, oppimaan Taiwanin puulajien välisiä eroja ja tuomalla kuvakirjaan käsitteen säilyttämismetsät.

Hääkappeli

Cloud of Luster

Hääkappeli Kiiltopilvi on hääkappeli, joka sijaitsee hääjuhlasalissa Himejin kaupungissa, Japanissa. Suunnittelu yrittää kääntää modernin hääseremonian hengen fyysisessä tilassa. Kappeli on kaikki valkoinen, pilven muotoinen, joka on verhottu melkein kokonaan kaarevaan lasiin avaten sen ympäröivään puutarhaan ja vesialtaan. Pylväät on ylitetty hyperbolisella pääomalla kuin päät, jotka yhdistävät ne tasaisesti minimalistiseen kattoon. Altaan puolella oleva kappelisäkki on hyperbolinen käyrä, joka antaa koko rakenteen näyttää ikään kuin kelluu vedessä ja korostaa sen vaaleutta.