Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Perheen Asuinpaikka

Sleeve House

Perheen Asuinpaikka Tämän todella ainutlaatuisen kodin on suunnitellut huomattava arkkitehti ja tutkija Adam Dayem, ja se voitti äskettäin toisen sijan American-Arkkitehtien Yhdysvaltain Vuoden rakennus -kilpailussa. 3-BR / 2,5-kylpyammeinen koti sijaitsee avoimilla, liikkuvilla niityillä ympäristössä, joka tarjoaa yksityisyyttä sekä dramaattisia laakso- ja vuoristomaisemat. Niin arvoituksellinen kuin se on käytännöllinen, rakenne on suunniteltu kaavamaisesti kahdeksi leikkautuvaksi holkkimaiseksi tilavuudeksi. Kestävästi hankittu hiiltävä puujulkisivu antaa talolle karkean, haalistuvan tekstuurin, nykyaikaisen tulkinnan Hudsonin laakson vanhoista latoista.

Projektin nimi : Sleeve House, Suunnittelijoiden nimi : Adam Dayem, Asiakkaan nimi : actual / office.

Sleeve House Perheen Asuinpaikka

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.