Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta

Ezalor

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta TÀytÀ monen anturin ja kameran kulunvalvontajÀrjestelmÀ, Ezalor. Algoritmit ja paikallinen tietojenkÀsittely on suunniteltu yksityisyyden suojaamiseksi. Taloudellisella tasolla tapahtuva vÀÀrentÀmisen estÀvÀ tekniikka estÀÀ vÀÀrennetyt naamarit. PehmeÀ heijastava valaistus tuo mukavuutta. SilmÀnrÀpÀyksessÀ kÀyttÀjÀt pÀÀsevÀt helposti rakastamaansa paikkaan. Sen no-touch-todennus varmistaa hygienian.

Huonekalukokoelma

Phan

Huonekalukokoelma Phan-kokoelma on inspiroinut Phan-kontti, joka on thaimaalainen kontinkulttuuri. Suunnittelija kÀyttÀÀ Phan-astioiden rakennetta kalusterakenteen tekemiseen, joka tekee siitÀ vahvan. Suunnittele muoto ja yksityiskohdat, jotka tekevÀt siitÀ modernin ja yksinkertaisen. Suunnittelija kÀytti laserleikattua tekniikkaa ja taitettavaa metallilevykoneyhdistelmÀÀ CNC-puun kanssa monimutkaisen ja ainutlaatuisen yksityiskohdan valmistamiseksi, joka on erilainen kuin muut. Pinta on viimeistelty jauhemaalatulla jÀrjestelmÀllÀ, jotta rakenne pysyisi pitkÀnÀ, vahvana mutta kevyenÀ.

Taittuva Jakkara

Tatamu

Taittuva Jakkara Vuoteen 2050 mennessÀ kaksi kolmasosaa maan vÀestöstÀ asuu kaupungeissa. Tatamun taustalla oleva pÀÀtavoite on tarjota joustavia huonekaluja ihmisille, joiden tila on rajoitettu, mukaan lukien usein liikkuvat. Tavoitteena on luoda intuitiivinen huonekalu, jossa yhdistyvÀt lujuus ja erittÀin ohut muoto. Ulosteen asettaminen vie vain yhden kiertymisliikkeen. Vaikka kaikki saranat ovat kestÀvÀÀ kangasta pitÀen sen kevyenÀ, puiset sivut tarjoavat vakauden. Kun paine on kohdistettu siihen, jakkara vain vahvistuu, kun sen palat lukittuvat toisiinsa ainutlaatuisen mekanismin ja geometrian ansiosta.

Tuoli

Haleiwa

Tuoli Haleiwa kutoo kestÀvÀn rottinkiin laajoihin kÀyriin ja muodostaa selkeÀn siluetin. Luonnolliset materiaalit kunnioittavat Filippiinien kÀsityöperinteitÀ, uusittu nykyaikana. Parillinen tai lausuntokappaleena kÀytetty muotoilun monipuolisuus saa tuolin sopeutumaan eri tyyleihin. Luomalla tasapainon muodon ja toiminnon, armon ja voiman, arkkitehtuurin ja suunnittelun vÀlillÀ, Haleiwa on yhtÀ mukava kuin kaunis.

TehtÀvÀvalo

Pluto

TehtÀvÀvalo Pluto pitÀÀ keskittymisen tiukasti tyyliin. Sen pienikokoista, aerodynaamista sylinteriÀ kiertÀÀ tyylikÀs kahva, joka on asetettu kulmassa olevaan jalustapohjaan, mikÀ helpottaa sen sijoittamista pehmeÀllÀ, mutta tarkennetulla valollaan tarkasti. Sen muoto on inspiroitunut teleskoopeilla, mutta sen sijaan se pyrkii keskittymÀÀn maapallon tÀhtiÀ sijasta. Valmistettu 3D-tulostuksella, jossa kÀytetÀÀn maissipohjaisia muoveja, se on ainutlaatuinen, paitsi 3D-tulostimien kÀyttÀmiseen teollisella tavalla, mutta myös ympÀristöystÀvÀllisen.

Lamppu

Mobius

Lamppu Mobius-rengas antaa inspiraatiota Mobius-lamppujen suunnittelusta. YhdellÀ valaisinliuskalla voi olla kaksi varjopintaa (eli kaksipuolinen pinta), kÀÀntöpuoli ja takaosa, jotka tÀyttÀvÀt kaikki valaistusvaatimukset. Sen erityinen ja yksinkertainen muoto sisÀltÀÀ salaperÀisen matemaattisen kauneuden. Siksi kotiruokaa tuodaan rytmillisempi kauneus.