Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokapöytä

Augusta

Ruokapöytä Augusta tulkitsee klassisen ruokapöydän uudelleen. Edustaen edessämme olevia sukupolvia, muotoilu näyttää kasvavan näkymättömästä juuresta. Pöydän jalat on suunnattu tähän yhteiseen ytimeen, ja ne pystyvät pitämään kirjassa sovitettua pöytätasoa. Kiinteä eurooppalainen pähkinäpuu valittiin viisauden ja kasvun merkityksen perusteella. Huonekaluvalmistajien yleensä hylkäämää puuta käytetään haasteisiinsa työskennellä. Solmut, halkeamat, tuuli tärisee ja ainutlaatuiset pyörteet kertovat tarinan puun elämästä. Puun ainutlaatuisuus antaa tämän tarinan elää perheen perintökalusteessa.

Projektin nimi : Augusta , Suunnittelijoiden nimi : Miles J Rice, Asiakkaan nimi : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Ruokapöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.