Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannabiksen Infusoidut Pillerit

Secret Tarts

Kannabiksen Infusoidut Pillerit Secret Tarps -pakkaukset on valmistettu ns. Modernisoidussa retro / vintage-tyylillä, jossa tunnetaan vanhan koulun muistiinpanoja, joten mestari-apteekkarin kosketusnäkyminen pitää asiakkaan ensi silmäyksestä ja myöhemmin samalla kun yksityiskohtainen tarkkailu tärkeimmistä suunnitteluselementeistä koodataan kokonaisvaltainen rakenne, joka siirtää tärkeimmän markkinointipisteen: tämän tuotteen on kehittänyt apteekkarien ammattilaisyritys ja se sisältää käsintehtyjä apteekkarien salaisia reseptejä.

Projektin nimi : Secret Tarts, Suunnittelijoiden nimi : GarryVeda design Bureau (c), Asiakkaan nimi : Green Revolution.

Secret Tarts Kannabiksen Infusoidut Pillerit

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.