Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puulelu

Cubecor

Puulelu Cubecor on yksinkertainen mutta monimutkainen lelu, joka haastaa lasten ajattelun ja luovuuden ja tutustuttaa heidät väreihin ja yksinkertaisiin, toisiaan täydentäviin ja toimiviin varusteisiin. Kiinnittämällä pieniä kuutioita toisiinsa, setti on täydellinen. Erilaisia helppoja liitäntöjä, kuten magneetteja, tarranauhaa ja tappeja käytetään osissa. Yhteyksien löytäminen ja yhdistäminen toisiinsa täydentää kuution. Vahvistaa myös heidän kolmiulotteista ymmärrystään taivuttelemalla lasta suorittamaan yksinkertainen ja tuttu volyymi.

Projektin nimi : Cubecor, Suunnittelijoiden nimi : Esmail Ghadrdani, Asiakkaan nimi : Esmail Ghadrdani.

Cubecor Puulelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.