Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mobiilisovellus

DeafUP

Mobiilisovellus DeafUP korostaa koulutuksen ja ammatillisen kokemuksen merkitystÀ ItÀ-Euroopan kuurojen yhteisölle. Ne luovat ympÀristön, jossa kuuloammattilaiset ja kuurojen opiskelijat voivat tavata ja tehdÀ yhteistyötÀ. YhdessÀ työskenteleminen on luonnollinen tapa antaa kuuroille mahdollisuus ja motivoida heitÀ aktiivisemmaksi, nostaa kykyjÀÀn, oppia uusia taitoja, tehdÀ muutoksia.

KĂ€silaukut

Qwerty Elemental

KÀsilaukut Aivan kuten kirjoituskoneiden suunnittelun kehitys osoittaa muutoksen erittÀin monimutkaisesta visuaalisesta muodosta puhtaana vuorattuun, yksinkertaiseen geometriseen muotoon, Qwerty-elemental onkin lujuuden, symmetrian ja yksinkertaisuuden ruumiillistuma. Eri kÀsityölÀisten valmistamat konstruktiiviset terÀsosat ovat tuotteen erottuva visuaalinen piirre, joka antaa pussille arkkitehtonisen ulkonÀön. Laukun olennainen erikoisuus on kaksi kirjoituskoneen avainta, jotka itse on valmistanut ja koonnut suunnittelija itse.

Naisten

Macaroni Club

Naisten Kokoelma, Macaroni Club, on inspiroinut 1800-luvun puolivÀlistÀ perÀisin olevia makaroneja, jotka yhdistÀvÀt heidÀt nykypÀivÀn logosta riippuvaisiin ihmisiin. Makaroni oli termi miehille, jotka ylittivÀt Lontoon muodin tavanomaiset rajat. Ne olivat 1700-luvun logo mania. TÀmÀn kokoelman tavoitteena on nÀyttÀÀ logon voima menneisyydestÀ nykypÀivÀÀn ja luoda Macaroni Club itsessÀÀn brÀndinÀ. Suunnittelun yksityiskohdat ovat saaneet inspiraatiota vuonna 1770 tehdyistÀ Makaroni-puvuista ja nykyisestÀ muotisuuntauksesta ÀÀrimmÀisillÀ volyymeilla ja pituudella.

Verkkosivusto

Tailor Made Fragrance

Verkkosivusto RÀÀtÀlöidyt tuoksut syntyivÀt italialaisen yrityksen kokemuksesta, joka on erikoistunut hajusteiden, ihonhoito-, vÀrikosmetiikka- ja kodin tuoksualan pÀÀpakkausten kehittÀmiseen ja tuotantoon. Webgriffe: n rooli oli tukea asiakasliiketoimintastrategiaa suunnittelemalla brÀnditietoisuutta suosivan ratkaisun, ja uuden liiketoimintayksikön lanseeraus keskittyi antamaan kÀyttÀjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja tÀysin rÀÀtÀlöity hajuvesi, joka kÀynnistÀÀ askeleen laajassa teollisuuden kasvuprosessissa ja B2B-tarjonnan segmentointi.

Ilmanlaadunvalvonta

Midea Sensia AQC

Ilmanlaadunvalvonta Midea Sensia AQC on ÀlykÀs hybridi, joka yhdistÀÀ kodin sisustuksen sekÀ eleganssilla ettÀ tyylillÀ. Se tuo humanisoitua tekniikkaa ja innovaatioita ominaisuuksien avulla, sÀÀtÀmÀllÀ lÀmpötilan ja ilmanlaadun puhdistusta valaistuksella ja maljakoilla huoneen sisustukseen. Hyvinvointi saavutetaan anturitekniikan avulla, joka pystyy lukemaan ympÀristöÀ ja pitÀmÀÀn paikallisen lÀmpötilan ja kosteuden vakaana, MideaAppin aiemman asennuksen mukaan.

Autonominen Liikkuva Robotti

Pharmy

Autonominen Liikkuva Robotti Autonominen navigointirobotti sairaalan logistiikkaan. Se on tuote- ja palvelujÀrjestelmÀ, jonka avulla voidaan toimittaa turvallisia ja tehokkaita toimituksia vÀhentÀmÀllÀ terveydenhuollon ammattilaisten mahdollisuuksia altistua sairaudelle, hillitsemÀÀn pandeemisia sairauksia sairaalan henkilökunnan ja potilaiden vÀlillÀ (COVID-19 tai H1N1). Suunnittelu auttaa kÀsittelemÀÀn sairaalatoimituksia helposti ja turvallisesti kÀyttÀmÀllÀ helppoa kÀyttÀjÀn vuorovaikutusta ystÀvÀllisen tekniikan avulla. RobottiyksiköillÀ on kyky liikkua itsenÀisesti sisÀympÀristöön ja heillÀ on synkronoitu virtaus samanlaisten yksiköiden kanssa, ja ne pystyvÀt robotisoimaan ryhmÀyhteistyötÀ.