Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkaus

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakkaus KRYSTAL-vesi edustaa ylellisyyttä ja hyvinvointia pullossa. KRYSTAL-vesi, jossa on alkalinen pH-arvo 8 - 8,8 ja ainutlaatuinen mineraalikoostumus, tulee ikoniseen neliönmuotoiseen, läpinäkyvään prismapulloon, joka muistuttaa kuohuviiniä eikä tee vaaraa laadulle ja puhtaudelle. KRYSTAL-tuotemerkin logo on hienovaraisesti esillä pullossa, ja se korostaa ylellisyyden lisäelämystä. Pullon visuaalisen vaikutuksen lisäksi neliömäiset PET- ja lasipullot ovat kierrätettäviä, optimoimalla pakkaustila ja materiaalit, mikä pienentää yleistä hiilijalanjälkeä.

Projektin nimi : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Suunnittelijoiden nimi : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Asiakkaan nimi : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Pakkaus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.