Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kierrätettävä Jätteiden Lajittelujärjestelmä

Spider Bin

Kierrätettävä Jätteiden Lajittelujärjestelmä Hämähäkkilaatikko on universaali ja taloudellinen ratkaisu kierrätettävien materiaalien lajitteluun. Ryhmä ponnahdusikkunoita luodaan kotiin, toimistoon tai ulkona. Yhdessä tuotteessa on kaksi perusosaa: runko ja laukku. Se on helposti siirrettävissä paikasta toiseen, kätevä kuljettaa ja varastoida, koska se voi olla tasainen, kun sitä ei käytetä. Ostajat tilaavat hämähäkkilaatikon verkosta, josta he voivat valita koon, hämähäkkilaatikoiden määrän ja pussityypin tarpeidensa mukaan.

Projektin nimi : Spider Bin, Suunnittelijoiden nimi : Urte Smitaite, Asiakkaan nimi : isort.

Spider Bin Kierrätettävä Jätteiden Lajittelujärjestelmä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.