Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rukoushalli

Water Mosque

Rukoushalli Arkaluontoisella toteutuksella rakennuksesta tulee meren jatkoa nostetun alustan kautta, joka toimii Rukoushallina ja joka laajenee kohti ääretöntä. Nestemäisillä muodostelmilla tarkoitetaan meren liikettä pyrkiessä yhdistämään moskeijan ympäristöön. Rakennus erottuu sen toiminnan luonteesta ja osoittaa fyysisesti Lähi-idän arkkitehtuurin filosofian nykyaikaisella tavalla. Tuloksena oleva ulkopinta luo sekä ikonisen lisäyksen taivaanrannalle että uudelleensijoittamisen nykyaikaisella suunnittelukielellä toteutettuun typologiaan.

Projektin nimi : Water Mosque, Suunnittelijoiden nimi : Nikolaos Karintzaidis, Asiakkaan nimi : Abu Dhabi Saadiyat Island.

Water Mosque Rukoushalli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.