Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vedenpuhdistamo

Waterfall Towers

Vedenpuhdistamo Rakennus ylittää sijainnin, kun se muotoilee keinotekoisen alueen, josta tulee osa yhtenäistä luonnonympäristöä. Rajan kaupungin ja luonnon välillä määrittelee ja vahvistaa padon läsnäolo. Jokainen muoto liittyy toiseen, mikä heijastaa luonnon symbioottisia järjestysjärjestelmiä. Erityisesti erityisessä konseptissa maiseman ja arkkitehtuurin sulautuminen tapahtuu käyttämällä vedenvirtausta toiminnallisena ja myöhemmin organisatorisena elementtinä.

Projektin nimi : Waterfall Towers, Suunnittelijoiden nimi : Nikolaos Karintzaidis, Asiakkaan nimi : Natural Systems Competition 2013.

Waterfall Towers Vedenpuhdistamo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.