Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kunto-Silikonipullo

Happy Aquarius

Kunto-Silikonipullo Happy Aquarius on turvallinen ja hyvä tarttuvuus vesipullo kaiken ikäisille. Se on suunniteltu sujuvasti hymyileväksi, kaareva muoto ja houkutteleva kaksipuolinen väri, joka tarjoaa tunteen nuoresta, energistä ja muodikasta. Valmistettu 100% kierrätettävästä ruokailutilikonista, joka ylläpitää lämpötila-aluetta 220 astetta. C - -40 astetta. C, plastifikaattoria ei ole vuotanut ulos ja se ei sisällä BPA: ta. Pehmeä kosketuspintapäällyste antaa silkkisen tunnelman, mukavan pidon ja otteen. Joustavuus, joustavuus ja ontto rakenneominaisuus mahdollistavat pullon harjoittamisen käsityövälineenä ja kevyinä käsipainoina.

Projektin nimi : Happy Aquarius , Suunnittelijoiden nimi : ChungSheng Chen, Asiakkaan nimi : ACDC Creative.

Happy Aquarius  Kunto-Silikonipullo

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.