Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lääketieteellinen Kauneuskeskus

LaPuro

Lääketieteellinen Kauneuskeskus Suunnittelu on enemmän kuin hyvä estetiikka. Se on tapa, jolla tilaa käytetään. Lääketieteellinen keskus integroitu muoto ja toiminta yhtenä. Ymmärtää käyttäjien vaatimukset ja antaa heille kokemuksen kaikista ympäröivän ympäristön hienoista kosketuksista, jotka tuntevat olon helpottavaksi ja aidosti välittäväksi. Suunnittelu ja uusi teknologiajärjestelmä tarjoavat ratkaisuja käyttäjälle ja helppoja hallita. Terveys, hyvinvointi ja lääketiede huomioon ottaen keskus käytti ympäristöystävällisiä materiaaleja ja seurasi rakennusprosessia. Kaikki elementit on integroitu malliin, jossa se todella sopii käyttäjille.

Projektin nimi : LaPuro, Suunnittelijoiden nimi : NowHere® Design Limited, Asiakkaan nimi : NowHere® Design Limited.

LaPuro Lääketieteellinen Kauneuskeskus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.