Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mainoskampanja

Feira do Alvarinho

Mainoskampanja Feira do Alvarinho on vuosittainen viinijuhla, joka pidetään Moncaossa, Portugalissa. Tapahtuman kommunikoimiseksi se luotiin muinainen ja kuvitteellinen valtakunta. Alvarinhon kuningaskunta, jolla on oma nimi ja sivilisaatio, nimeltään siten, että Moncao tunnetaan Alvarinho-viinin kehänä, sai inspiraation Moncaon todellisesta historiasta, paikoista, ikonisista ihmisistä ja legendoista. Projektin suurin haaste oli tuoda alueen todellinen tarina hahmosuunnitteluun.

Projektin nimi : Feira do Alvarinho, Suunnittelijoiden nimi : MarkaBranka, Asiakkaan nimi : MarkaBranka.

Feira do Alvarinho Mainoskampanja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.