Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sähköpyörä

Ozoa

Sähköpyörä OZOa-sähköpyörässä on runko, jolla on erottuva Z-muoto. Runko muodostaa katkeamattoman linjan, joka yhdistää ajoneuvon tärkeimmät toiminnalliset elementit, kuten pyörät, ohjaus, istuin ja polkimet. Z-muoto on suunnattu siten, että sen rakenne tarjoaa luonnollisen sisäänrakennetun takajousituksen. Painotalouden takaa alumiiniprofiilien käyttö kaikissa osissa. Irrotettava, ladattava litiumioniakku on integroitu runkoon.

Projektin nimi : Ozoa, Suunnittelijoiden nimi : Nimrod Riccardo Sapir, Asiakkaan nimi : Ningbo MYWAY Intelligent Technology Co. Ltd..

Ozoa Sähköpyörä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.