Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Painettu Tekstiili

The Withering Flower

Painettu Tekstiili Kuihtuva kukka on juhla kukkakuvan voimasta. Kukka on kiinalaisessa kirjallisuudessa suosittu henkilöitymisaihe. Päinvastoin kuin kukkivan kukan suosio, kuvat rappenevasta kukasta liittyy usein jinxiin ja tabuihin. Kokoelma tarkastelee sitä, mikä muodostaa yhteisön käsityksen siitä, mikä on ylevä ja surkea. Tekstiilitekniikka on suunniteltu 100 - 200 cm: n pituisiksi tyllimekoiksi, silkkipainatukseen läpikuultaville verkkokankaille. Tekstiilitekniikan ansiosta painot voivat pysyä läpinäkymättöminä ja joustavina verkkoon, mikä luo jäljennöksen ilmasta ilmassa.

Projektin nimi : The Withering Flower, Suunnittelijoiden nimi : Tsai Jung Chiang, Asiakkaan nimi : Angela Chiang.

The Withering Flower Painettu Tekstiili

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.