Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Alue

Quadrant Arcade

Julkinen Alue Grade II -luettelossa oleva pelihalli on muutettu kutsuvaksi kadun läsnäoloksi järjestämällä oikea valo oikeaan paikkaan. Ympäristön valaistusta käytetään yleensä kokonaisvaltaisesti ja sen vaikutukset järjestetään hierarkkisesti saavuttamaan valokuvioissa muutokset, jotka herättävät mielenkiintoa ja edistävät tilan lisääntynyttä käyttöä. Strategista sisällyttämistä dynaamisen ominaisuuden riipuksen suunnitteluun ja sijoitteluun hallittiin yhdessä taiteilijan kanssa niin, että visuaaliset tehosteet näyttävät hienoilta kuin ylivoimaisilta. Päivänvalon heikentyessä tyylikäs rakenne korostuu sähkövalaistuksen rytmillä.

Projektin nimi : Quadrant Arcade, Suunnittelijoiden nimi : Cehao Yu, Asiakkaan nimi : AECOM.

Quadrant Arcade Julkinen Alue

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.