Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu

Bienville

Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu Tämän työperheen logistiikka vaati heidän olevan kotona sisätiloissa pitkään, mikä työn ja koulun lisäksi haittasi heidän hyvinvointiaan. He aikoivat pohtia, kuten monet perheet, onko muutto lähiöihin vaihtamalla kaupunkien mukavuuksien vaihto suuremmalle takapihalle ulkona pääsyn lisäämiseksi. Sen sijaan, että muuttivat kaukana, he päättivät rakentaa uuden talon, joka harkitsisi uudelleen sisätilojen kodin rajoituksia pienellä kaupunkialueella. Hankkeen organisointiperiaatteena oli luoda mahdollisimman paljon ulkona pääsyä yhteisöistä.

Projektin nimi : Bienville, Suunnittelijoiden nimi : Nathan Fell, Asiakkaan nimi : Nathan Fell Architecture.

Bienville Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.