Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Aloitusotsikko

Pop Up Magazine

Aloitusotsikko Projekti oli matka tutkia Escape-aiheita (teema vuodelle 2019) abstraktisti ja sujuvasti, osoittaen siitä johtuvat muutokset, uudet asiat ja seuraukset. Kaikki visuaalit ovat siistejä ja mukavia katsella, vastakohtana pakoon tulevan epämiellyttävän todellisuuden kanssa. Suunnittelu muuttuu jatkuvasti ja animaation morfisoivat muodot edustavat jonkinlaisen tilanteen aiheuttamaa uudelleensopeutumistoimintaa. Escapellä on erilaisia merkityksiä, tulkintoja ja näkökulma vaihtelee leikkisästä vakavaan.

Projektin nimi : Pop Up Magazine, Suunnittelijoiden nimi : Rafael de Araujo, Asiakkaan nimi : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine Aloitusotsikko

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.