Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lounasrasia

The Portable

Lounasrasia Ateriapalveluala kukoistaa, ja takeaverista on tullut välttämättömyys nykyaikaisille ihmisille. Samalla on syntynyt myös paljon roskaa. Monet ruuan pitämiseen käytetyistä aterialaatikoista voidaan kierrättää, mutta aterialaatikoiden pakkaamiseen käytetyt muovipussit eivät todellakaan ole kierrätettäviä. Muovipussien käytön vähentämiseksi aterialaatikon ja muovin toiminnot yhdistetään uusien lounaslaatikoiden suunnitteluun. Paalilaatikko muuttaa osan itsestään kahvaksi, jota on helppo kuljettaa, ja siihen voidaan integroida useita aterialaatikoita vähentäen huomattavasti muovipussien käyttöä aterialaatikoiden pakkaamiseen.

Projektin nimi : The Portable, Suunnittelijoiden nimi : Minghui Lyu, Asiakkaan nimi : South China University of Technology.

The Portable Lounasrasia

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.