Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Cocktailbaari

Gamsei

Cocktailbaari Kun Gamsei avattiin vuonna 2013, hyper-lokalismi otettiin käyttöön toiminta-alueella, joka oli siihen asti rajoittunut pääasiassa ruoka-kohtauksiin. Gamseissa cocktailien ainesosat ovat joko villitöitä tai paikallisten arteesisten viljelijöiden kasvattamia. Baarin sisustus on selvä jatkoa tälle filosofialle. Kuten cocktaileja, myös Buero Wagner hankki kaikki materiaalit paikallisesti ja työskenteli tiiviissä yhteistyössä paikallisten valmistajien kanssa räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseksi. Gamsei on täysin integroitu konsepti, joka muuttaa cocktailin juomisesta uuden kokemuksen.

Projektin nimi : Gamsei, Suunnittelijoiden nimi : BUERO WAGNER, Asiakkaan nimi : Trink Tank.

Gamsei Cocktailbaari

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.