Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Metallinen Ulkotuoli

Tomeo

Metallinen Ulkotuoli 60-luvulla visionääriset suunnittelijat kehittivät ensimmäisen muovikalusteen. Suunnittelijoiden lahjakkuus yhdistettynä aineen monipuolisuuteen johti sen välttämättömyyteen. Sekä suunnittelijat että kuluttajat olivat riippuvaisia siitä. Tunnemme tänään sen ympäristövaikutukset. Silti ravintolaterassit ovat edelleen täynnä muovituoleja. Tämä johtuu siitä, että markkinat tarjoavat vain vähän vaihtoehtoa. Muotoilumaailma on edelleen harvaan asuttu teräskalusteiden valmistajien kanssa, ja se julkaisee joskus jopa 1800-luvun lopun malleja ... Tomeon synty on syntynyt: moderni, kevyt ja pinottava terästuoli.

Projektin nimi : Tomeo, Suunnittelijoiden nimi : Hugo Charlet-berguerand, Asiakkaan nimi : HUGO CHARLET DESIGN STUDIO .

Tomeo Metallinen Ulkotuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.