Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila

Aix Arome Cafe

Kahvila Kahvilassa vierailijat kokevat rinnakkaiselon valtamerten kanssa. Avaruuden keskelle sijoitettu valtava munanmuotoinen rakenne toimii samanaikaisesti kassa- ja kahvintoimittajana. Kabinetin ikoninen ulkonäkö on inspiroitunut tummasta ja tylsästä näköisestä kahvipavusta. Kaksi isoa aukkoa ”ison papun” molemmin puolin edessä toimivat hyvänä ilmanvaihdon ja luonnollisen valon lähteenä. Kahvila tarjosi pitkän pöydän, kuten kasan mustekalaita ja kuplia. Näennäisesti satunnaisesti roikkuvat kattokruunut muistuttavat kalojen näkymää veden pinnalle, kiiltävät aallot imevät viihtyisän auringonvalon laajasta taivaasta.

Projektin nimi : Aix Arome Cafe, Suunnittelijoiden nimi : Ajax Law, Asiakkaan nimi : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kahvila

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.