Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupallinen Animaatio

Simplest Happiness

Kaupallinen Animaatio Kiinan eläinlääkinnässä vuosi 2019 on sian vuosi, joten Yen C suunnitteli viipaloidun sian, ja se on kiista kiinan kielellä "monissa kuumissa elokuvissa". Onnelliset hahmot ovat linjassa kanavan kuvan ja onnellisten tunteiden kanssa, joita kanava haluaa antaa yleisölleen. Video on yhdistelmä neljästä elokuvan elementistä. Leikkivät lapset voivat parhaiten osoittaa puhdasta onnellisuutta ja toivoa, että yleisöllä on sama tunne katsomassa elokuvaa.

Projektin nimi : Simplest Happiness, Suunnittelijoiden nimi : Yen C Chen, Asiakkaan nimi : Fox Movies.

Simplest Happiness Kaupallinen Animaatio

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.