Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Brooklyn Luxury

Asuintalo Asiakkaan intohimon rikkaasta historiallisesta asunnosta innoittamana tämä projekti edustaa funktionalismin ja perinteiden mukauttamista nykyhetken tarkoituksiin. Siksi klassinen tyyli valittiin, mukautettiin ja tyyliteltiin nykyaikaisen suunnittelun ja modernin tekniikan kaanoneihin. Hyvänlaatuiset uudet materiaalit ovat vaikuttaneet tämän projektin luomiseen - todellinen New Yorkin arkkitehtuurin jalokivi. Odotetut menot ylittävät 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja ne tarjoavat lähtökohdan tyylikkään ja ylellisen sisustuksen luomiseen, mutta myös toimivan ja mukavan.

Projektin nimi : Brooklyn Luxury, Suunnittelijoiden nimi : Marian Visterniceanu, Asiakkaan nimi : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Asuintalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.