Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuoneessetti

LOTUS

Kylpyhuoneessetti Heijastus Lotus Flowers -kylpyhuoneisiin… Lotus-kylpyhuone on toteutettu ottamalla inspiraatiota Lotus-kukkien lehtien muodosta. Konfutsiuksen filosofiaa opettava Zhou Dunyi sanoi: "Pidän Lotus-kukasta, koska se kasvaa mudassa eikä koskaan likaannu". hänen keskustelunsa. Lootuslehdet, ovat likaa hylkivää, kuten tässä todetaan. Lotoskukan lehtirakennetta on jäljitelty sarjan tuotannossa

Projektin nimi : LOTUS, Suunnittelijoiden nimi : Bien Seramik Design Team, Asiakkaan nimi : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Kylpyhuoneessetti

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.