Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakorut

Van Gogh

Korvakorut Van Goghin maalatut korvakorut kukkaisesta mantelipuusta. Oksien herkkyys toistuu herkillä Cartier-tyyppisillä ketjuilla, jotka, kuten oksat, heiluttavat tuulen mukana. Eri jalokivien eri sävyt, lähes valkoisesta voimakkaampaan vaaleanpunaiseen, edustavat kukkasävyjä. Kukkivien kukinten klusteri on edustettuna erilaisilla kivillä. Valmistus 18k kultaa, vaaleanpunaisia timantteja, morganiiteja, vaaleanpunaisia safiireja ja vaaleanpunaisia turmaliineja. Kiillotettu ja kuvioitu viimeistely. Erittäin kevyt ja täydellisesti istuva. Tämä on kevään saapuminen jalokiviksi.

Projektin nimi : Van Gogh , Suunnittelijoiden nimi : Larissa Moraes, Asiakkaan nimi : LARISSA MORAES.

Van Gogh  Korvakorut

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.