Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ympäristön Valo

25 Nano

Ympäristön Valo 25 Nano on taiteellinen kevyt instrumentti, joka edustaa lyhytaikaista ja pysyvyyttä, syntymää ja kuolemaa. Yhteistyössä Spring Pool Glass Industrial Co., LTD: n kanssa, jonka visiona on rakentaa systemaattinen lasin kierrätyssilmukka kestävää tulevaisuutta varten, 25 Nano valitsi ajatuksen toteuttamiseksi suhteellisen herkän kuplan väliaineeksi, toisin kuin kiinteä lasi. Soittimessa valo loistaa kuplan elinkaaren läpi, heijastaen sateenkaaren kaltaista väriä ja varjoja ympäristöön, luomalla käyttäjän ympärille unelmaisen ilmapiirin.

Projektin nimi : 25 Nano, Suunnittelijoiden nimi : Ray Teng Pai, Asiakkaan nimi : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

25 Nano Ympäristön Valo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.