Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tws-Nappikuulokkeet

PaMu Quiet ANC

Tws-Nappikuulokkeet PaMu Quiet ANC on sarja aktiivisia melua vaimentavia todellisia langattomia kuulokkeita, jotka voivat ratkaista olemassa olevat meluongelmat tehokkaasti. Kahden Qualcommin lippulaivan bluetooth- ja digitaalisen riippumattoman aktiivisen melunvaimennuspiirisarjan tehona PaMu Quiet ANC:n kokonaisvaimennus voi nousta 40 dB:iin, mikä voi vähentää tehokkaasti melun aiheuttamia haittoja. Käyttäjät voivat vaihtaa läpikulkutoiminnon ja aktiivisen melunvaimennuksen välillä eri skenaarioiden mukaan, olipa kyseessä sitten arkielämässä tai liiketoiminnassa.

Projektin nimi : PaMu Quiet ANC, Suunnittelijoiden nimi : Xiaolu Cai, Asiakkaan nimi : Xiamen Padmate Technology Co.,Ltd.

PaMu Quiet ANC Tws-Nappikuulokkeet

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.