Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkiset Kaupunkitaidekalusteet

Eye of Ra'

Julkiset Kaupunkitaidekalusteet Tämän suunnittelun tavoitteena on yhdistää antiikin Egyptin historia suunnittelun futuristiseen sujuvaan metodologiaan. Se on kirjaimellinen käännös Egyptin ikonisimmasta uskonnollisesta työkalusta katukalusteiden juoksevaan muotoon, joka lainaa virtaavan tyylin ominaisuudet, kun mitään erityisiä muotoja tai muotoilua ei kannata. Silmä edustaa sekä mies- että naispuolisia vastaajia Jumalan Ra luomisessa. Katukalusteet on siis esitetty tukevassa mallissa, joka symboloi maskuliinisuutta ja voimaa, kun taas sen kaareva ulkonäkö kuvaa naisellisuutta ja siroutta.

Projektin nimi : Eye of Ra', Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Julkiset Kaupunkitaidekalusteet

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.