Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalenteri Maatila on kitet paperi-eläinkalenteri. Täysin koottu se tekee ihastuttavan pienoistilan täydellisenä kuuden eri eläimen kanssa.

Projektin nimi : good morning original calendar 2012 “Farm”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalenteri

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.