Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kakkujalusta

Temple

Kakkujalusta Kotileivonnassa kasvavan suosion perusteella voimme nähdä tarpeen nykyaikaisella näköisellä nykyaikaisella kakkujalustalla, joka voitaisiin helposti säilyttää kaapissa tai piirtää. Helppo puhdistaa ja tiskikoneessa turvallista. Temppeli on helppo koota ja intuitiivinen liu'uttamalla levyt kapenevan keskiosan selkään. Purkaminen on aivan yhtä helppoa liu'uttamalla ne takaisin. Pinoaja pitää kaikki 4 pääelementtiä yhdessä. Pinoamislaite auttaa pitämään kaikki elementit yhdessä monikulmaisen pienikokoisen varastoinnin kannalta. Voit käyttää erilaisia levykonfiguraatioita erilaisiin tilanteisiin.

Projektin nimi : Temple, Suunnittelijoiden nimi : Chris Woodward, Asiakkaan nimi : CWD ltd .

Temple Kakkujalusta

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.