Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus

Il Mosnel QdE 2012

Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus Aivan kuten Iseo-järvi roiskuu Franciacortan rannoille, niin kuohuviini kostuttaa lasin reunat. Konsepti on järven muodon graafinen uudelleenmuotoilu ja se ilmaisee kaiken varaosapullon voiman, joka kaadetaan kristallilasiin. Tyylikäs ja eloisa etiketti, joka on tasapainossa grafiikallaan ja väreillään, on rohkea ratkaisu, jossa on läpinäkyvä polypropeeni ja täysin kuuma folio kultapainatus, joka antaa uusia tuntemuksia. Viinin kaataminen on alleviivattu laatikossa, jossa grafiikat kääritään pakkauksen ympärille: yksinkertainen ja vaikuttava, joka koostuu kahdesta ”slive et tiroir” -elementistä.

Projektin nimi : Il Mosnel QdE 2012, Suunnittelijoiden nimi : Laura Ferrario, Asiakkaan nimi : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.