Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vuorovaikutuspöytä

paintable

Vuorovaikutuspöytä Maalattava on monitoimipöytä kaikille, se voi olla tavallinen pöytä, piirustuspöytä tai soitin. Voit käyttää erilaisia värejä maalataksesi pöydän pintaan luodaksesi musiikkia ystävien tai perheiden kanssa, ja pinta siirtää piirroksen melodiseksi värianturien avulla. Piirustusmahdollisuuksia on kaksi, luova piirustus ja nuotin piirtäminen. Lapset voivat piirtää mitä haluavat luoda satunnaista musiikkia tai käyttää suunnitteltamme sääntöä värien täyttämiseen tiettyyn kohtaan lastentarhian tekemiseksi.

Projektin nimi : paintable, Suunnittelijoiden nimi : Nien-Fu Chen, Asiakkaan nimi : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Vuorovaikutuspöytä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.