Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veitsenpidin

Only Right Here

Veitsenpidin Jo 1200-luvulta lähtien ensimmäiset härkätaistelut dokumentoitiin näytökseksi tai julkiseksi spektaakkeliksi. Nykyään ihmisten tietoisuuden herättäminen on oire kokonaisvaltaisesta arviosta, koska olemme jumalallisen luonteen osanottajia, olemme kokonaisuus. "Vain täällä" symboloi uutta aikakautta, jolloin aggressiivinen toiminta sammuu, joka sisältyy entiseen kulttuurijuhlaan, ja humanistisen tason suuri evoluutioaskel.

Projektin nimi : Only Right Here, Suunnittelijoiden nimi : Alan Saga, Asiakkaan nimi : Alan Saga.

Only Right Here Veitsenpidin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.